Cikkek Egyéb Hírek NVP

HAMAROSAN… MétaLiga

Bizonyára a te érdeklődésedet is felkeltette a címben szereplő MétaLiga szó. Ez most azt jelenti, hogy ismét megrendezésre kerül egy 24 órán át tartó métázás szeptemberben? Esetleg előrébb hozzuk a métaselejtezőket tavaszról őszre? Netalántán valami teljesen másról van szó?

Nem húzom tovább a kedélyedet, elmondom röviden mit is jelent az új megnevezés. A MétaLiga egy egész éven át tartó hatalmas métázás. Ám itt – a megszokott métaselejtezőkhöz képest – nem csak 5 csoport játszik egymás ellen, majd ezt követően jutnak tovább a nyertesek a métadöntőbe, nem! Ennél egy sokkal nagyobb megmérettetés veszi kezdetét! Minden csoport minden csoporttal fog játszani a tanév alatt ősszel és tavasszal is! 

Ennek megfelelően nem tartunk métadöntőt idén, és a métaselejtezők sem kerülnek megrendezésre. A csoportok az év során az egymás elleni küzdelmek alatt szerezhetnek pontokat, és ennek megfelelően az év végén kihirdetésre kerül a legtöbb pontot szerzett csapat! Így egy-két veszteség után nem kell elkeseredni, mert még van vagy 10 csoport akit még legyőzhettek!

Az esemény első alkalma szeptember 17-én kerül megrendezésre a Hajógyári szigeten! Ezen a napon 3 felé fognak oszlani a csoportok, és 4-5 csoport játssza le az első meccseit egymás ellen. Ezek az eredmények a lehető leggyorsabban frissítve lesznek az esemény oldalán, melyet az alábbi linken érhetsz el: sihuhu.com/metaliga. Az azonnali frissítésnek köszönhetően egyből láthatod majd, hogy melyik csoport hogyan helyezkedik el a többivel szemben.

Ahogy azt szokás, a legjobb három csoportot arany-, ezüst- és bronzérmekkel ajándékozzuk meg az utolsó (általában kétnapos) nyári nagyvasúti programon.

Tehát, ami a legfontosabb, hogy legyél ott szeptember 17-én a Hajógyári szigeten, nyerd meg az összes meccset a csoportoddal, és utána az összes alkalomra a lehető legtöbben menjetek el, hogy biztosan megnyerjétek az aranyérmet!

Németh Gergely

Pajtás: 54. Tanfolyam, I. csoport
Ifi: 64-65. Tanfolyam, VIII. csoport