Cikkek Érdekesség NVP

Legyél Te is professzor az AKADÉMIÁN!

Kedves Szülők!

Bizonyára mindannyiunknak ismerősen cseng a mondat: Híres mesterségem címere… De mit szólnánk ahhoz, ha mesterségünket, vagy éppen kedvenc hobbinkat nem csak játékból, hanem a valóságban is bemutathatnánk és megoszthatnánk másokkal?

Erre kínál lehetőséget az idén, 2022. november 26-án, 13 és 17 óra között megrendezésre kerülő AKADÉMIA névre hallgató Nagyvasúti Program. Ezen a napon a gyerekek lehetőséget kapnak arra, hogy különböző szakmákba és foglalkozásokba nyerhessenek betekintést, interaktív workshopok és játékos előadások keretein belül. Ilyen workshopok megtartására várjuk azoknak a szülőknek vagy hozzátartozóknak a jelentkezését, akik úgy érzik szívesen megosztanák másokkal munkájuk érdekességeit, vagy valamilyen hobbijuk minden csínját-bínját. Szabad a pálya, az egészen hétköznapitól a legextrémebb tudományokig bármit szívesen látunk!

Segítséget, áramot és egy bizonyos összegig anyagi támogatást is tudunk biztosítani, hogy minél sokszínűbb állomások valósulhassanak meg, és a gyerekek minél több foglalkozásban próbálhassák ki magukat. Ezek a workshopok jellegüktől függően 15, 30 vagy 45 percesek lehetnek, ezt Ti döntitek el, hogy számotokra mennyi lenne az ideális idő. A jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint szeptember 25-ig kitölteni EZT a kérdőívet, ezek alapján szeptember 27-ig minden jelentkezőnek visszajelzünk. A meghívott szülők számára október 1-én 15 órától fogunk egy szülői értekezletet tartani a további információkkal kapcsolatban.

Pontosabb információk a tájékoztató emailben, valamint a programról szóló levélben találhatóak, illetve az elérhetőségünk is, bármilyen felmerülő kérdés vagy kérés esetén.

Bíztatunk mindenkit, hogy jöjjön és töltsünk el együtt egy szuper délutánt, ahol amellett, hogy jól érezzük magunkat, valóban hasznos dolgokat tanítunk és tanulunk egymásnak, egymástól!

Szülői Levél

 

Címkék