Cikkek Egyéb NVP Programok

MétaLiga: Hogyan tovább?

Lezajlott a MétaLiga első alkalma, ahol 14 csoport mérhette össze tehetségét! Az eredmények már a métázást követő napon frissültek a sihuhu.com/metaliga oldalon, érdemes mindig nyomon követni, hogy tudhasd melyik csoport áll a tabella élén! Ezen felül az Otthonban látható táblán is folyamatosan frissülnek az eredmények a meccseket követően!

Jelen állás szerint a X. csoport vezeti a tabellát 265 befutóval, 4 nyert meccsel és 12 ponttal. Szorosan őket követi a Xi. csoport 168 befutóval, szintén 4 nyert meccsel és 12 ponttal. Kicsit kisebb pontszámmal a VIII. csoport áll a III. helyen 182 befutóval, 3 nyert meccsel és 9 ponttal. Természetesen ezek az adatok minden héten változhatnak, hiszen minden pénteken újabb és újabb csoportok mérkőznek meg egymás ellen, és vehetik át egymástól a vezetést.

A nyitó alkalmat követően szeptember 23-án, pénteken folytatódik a MétaLiga következő felvonása. Ezen a napon a megmérkőző csoportok 16:00-kor fognak találkozni a kijelölt helyen, és egészen 18:00-ig métáznak majd. Az alábbi csoportok fognak versenyezni a következő helyszíneken:

  • Margitsziget: II., X. és XIII. csoport
  • Vérmező: III., IV. és V. csoport (ők a III. és az V. korábban lejátszott meccse miatt csak 17:20-ig fognak métázni)

Szeptember 23. után szeptember 30-án is megmérkőzik egymás ellen 3-3 csoport. A játékidő itt is megegyezik, tehát 16:00-18:00-ig fognak tartani a meccsek. A játékos csoportok ezen a napon a következő helyszíneken lesznek:

  • Vérmező: IV., X. és XI. csoport
  • Margitsziget: I., IX. és XII. csoport

Reméljük veled is találkozunk majd ezeken az alkalmakon, hiszen a részvételed lehet a siker kulcsa az aranyérem kézhezvételéhez!

Németh Gergely

Pajtás: 54. Tanfolyam, I. csoport
Ifi: 64-65. Tanfolyam, VIII. csoport