Cikkek Egyéb Klub Programok

Vár Japán és Vietnám! – Pho 18 & Sushi Bar – Gasztro Klub

Október 20-án utazásunk első állomásaként Japán és Vietnám ízvilágát ismerhetjük meg a Pho 18& Sushi Barban, ahol mennyei sushik és ízletes levesek között tölthetsz velünk két órát.

Aki megfordult az évindító Gasztro Klub alkalmunkon, már tudhatja, mi lesz a világ körüli utazásunk első állomása: a Pho 18 & Sushi Bár.
Az alkalmon számtalan shusi, tekercs, leves és más ízletes fogás közül választhatsz a bendőd megtöltésére, valamint megismerkedhetsz a vietnámi és japán  kultúrával is egy kvíz keretein belül. Természetesen a sok-sok finomság és a hely varázsa mellett számos új baráttal gazdagodhatsz, akivel egy közös már biztosan lesz bennetek: az evés!

Találkozó: 16.30, a Kálvin téri metrókijáratnál
Elbúcsúzás: 18.30, ugyanott
Amit hozz: kb. 3500-4000 Ft és a jó kedved! 🙂

A foglaláshoz szükséges tudnunk a pontos létszámot, így ha csatlakozol, töltsd ki ezt a kérdőívet!

A múlt alkalmon ,,vonatra szálltunk” és megkezdtük az utazásunkat a Lakomatív Étteremben, melyről Buzsáki Gréti, XIII. csoportos pajtás beszámolóját olvashatjátok:

Szeptember 22-én a Gasztro klub első alkalmán a Lakomatív Étterembe látogattunk el. A találkozó a Keleti pályaudvarnál volt, ahonnan pár perc sétával odaértünk az étterembe. Az étterem nagyon hangulatos volt, vonatos képek, terepasztalok és még sok más. Amikor italt rendeltünk pár perccel később egy vonaton jött ki a megrendelt ital, ami nagyon menő volt. Az étel nagyon finom volt, a legtöbben a „Füstiburgert” rendelték. Miután mindenki végzet az evéssel az ifik egy kis kvízt mutattak nekünk, ami a Gasztro Klubról és az étteremről szólt. 

Várunk Téged is október 20-án!

Pacsi-hami:
Gasztro Klub szervezősége

 

 

Címkék

Sinka Zsófia

Pajtás: 53. tanfolyam, VIII. csoport
Ifi: 64-65. tanfolyam, XIII. csoport