Cikkek Egyéb Hírek

Novemberi horoszkóp

Kedves Olvasó!

A GYV asztrológusai, Magic Dodzsó, KeBo, Sámán és Zsozi-Bozsi ismét összedugták fejüket, hogy közösen kiolvassák a csillagokból, mire is számíthatnak a pajtások ebben a hónapban a programokon. Ha kíváncsi vagy, mit tartogat számodra a Skorpió és a Nyilas hava, olvass tovább itt, vagy küldd el a SiHuHu chatbotnak a „Horoszkóp” kulcsszót. Miután elolvastad ezt a cikket, tekints fel az esti égboltra, hiszen telihold várható ma este!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Most, hogy ebben a félévben már nincs már több MétaLiga, az energikus Vízöntő keresi, hogy miben vezetheti le energiáit a Gyermekvasúton. A következő Sport Klub alkalom vagy a Tánc Klub próbái kiváló alkalmat nyújthatnak neki egy kis sportolásra és más gyermekvasutasokkal való ismerkedésre. Az Akadémián ajánlott kipróbálnia a gyorstollaslabdát, ha pedig nagyobb kiruccanásra vágyik, ne felejtsen el regisztrálni a KBK következő alkalmára! Ebben az őszi, borongós időben se kell féltenie az egészségét, a vasutas tea megvédi minden meghűléstől.

Halak (02.20. – 03.20.)

A tapasztalt és barátságos Halak igyekszik a hónap minden programján részt venni és erre bíztatni a többieket is. Közel egy hónappal előre gondolkodik, így a Halloween végeztével már karácsonyi lázban ég. Fejben össze is gyűjtötte a karácsonyi ajándékok listáját, és meg is vette a jegyét a Mikulás-vonatra. Azonban ezzel még várhat, éljen inkább a mának, hiszen jobbnál jobb lehetőségei lesznek novemberben! Kapcsolódjon ki barátaival a Kultúr Klub programján a Magyar Zene Házában, vagy csillogtassa meg tudását a Gitár Klub következő alkalmán.

Kos (03.21. – 04.20.)

A Kos energiája kifogyhatatlan, így a 4 napos hétvége után teljes erőbedobással vágott bele  a novemberbe, rendületlenül várja az elkövetkezendő programokat. Az Akadémiáig már számolja az éjszakákat, nagyon érdekli a színész szakma és a 3D nyomtatásról szóló előadás. Annyira behálózta az NVP érája, hogy a táncfellépésen is szívesen részt vesz, csodás előadással készülnek. Az új csoportpóló érkezése óriási örömöt okozott neki, nehéz néha róla lekönyörögni azt.

Bika (04.21. – 05.21.)

A Bika tapasztalsága csak növekszik ebben a hónapban a rendelkező oktatások során. Ha ifiképzős, akkor már azon töri a fejét, hogy miként tud ezekben csoporttársainak segíteni. Már alig várja, hogy tudását tesztelhesse az ezt követő gyakorlólapok alkalmával. Izgatottan várja a hónap összes szolgálatát, de kivételesen egy klub alkalma tartja igazán lázban. A KBK darvadozós programja annyira elnyerte a tetszését, hogy a csoportban lévő barátait is magával hívja a közös szórakozásra. Az elmúlt hétvégéket kicsit lazábbra vette, de a Csúcstúra során újra formába hozhatja magát.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A szép őszi napok teljesen lázba hozzák. Az energiát szívesen vezeti le a táncpróbákkal az Akadémiára. Ha nem szeret táncolni, és szenvedélyeit inkább csak a zene területén élné ki, mindig örömet jelenthet egy Gitár klubos alkalom. Ne hagyja, hogy a múltbéli hiányosságok kellemetlen helyzetbe hozzák! Figyeljen a rendelkező oktatáson, és hamar a csoport legkivállóbb rendelkezőjévé válhat.

Rák (06.22. – 07.22.)

A megszokottól eltérően, most kezébe veszi az irányítást, legalábbis az állomásokon biztosan. Rendkívüli rendelkező képességeivel még egy hétvégi szolgálat sem jelenthet kihívást, a frissen visszakapott gőzössel. Önmegvalósításához fontosnak találja az új tapasztalatok gyűjtését, ezért szívesen látogat el a Zene Házába a Kultúr klubbal, vagy megy el egy jót enni a Mythos étterembe a Gasztro Klubbal.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A legjobb vasutas cím csak egyvalakié lehet. Hatalmát demonstrálja a csoportban ezzel, így mindent megtesz a kiváló rendelkező címért. Természetesen ő maga is tudja, hogy nagyszerű, ezt szereti is megmutatni másoknak, egy Gitár klub, egy Kultúr klub alkalmain, vagy esetleg majd az Akadémia NVP kurzusain.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nagyon nyugodt hónapnak néz elébe. Ennek köszönhetően bőven marad ideje elmenni a Mythos étterembe a Gasztro klub keretein belül, a Zene Házába a Kultúr klubbal, és készülni a Mikulás-napokra. Mélyen átérzi most a barátai nehézségeit, ezért mindent megtesz, hogy segítse őket a rendelkező szolgálatok ellátásakor. Használja ki ezt a hónapot, és menjen el minél több programra a barátaival.

Mérleg (09.23 – 10.23.)

Nagyon fontos számára, hogy minél többen megismerjék, még csoportján kívül is. Vegyen részt minél több vasutas programon, és gyűjtsön közös élményeket a többiekkel, akár a Gitár klubon, akár a Kultúr klub legújabb alkalmán. Tisztában van saját határaival, ezért pontosan megtalálja a számára legérdekesebb előadásokat az Akadémián.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ideje megnyugodnia és kipihennie magát. Erre tökéletes alkalom lehet a Gasztro klub következő alkalma, ahol csak ennie kell. Felejtse el a küzdelmeit, és inkább élvezze a közös programokat barátaival, mind a szolgálatokban, mind a közelgő Akadémia NVP-n. Ne féljen letérni a megszokott útról, nyugodtan válasszon extrém kurzusokat az Akadémiára, olyanokat, amikre még nem gondolt.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A nyughatatlan, fáradhatatlan Nyilas izgatottan böngészi az Akadémia előadásainak listáját. Alig tudja eldönteni, hogy a jelentkezési lapon melyik programokat jelölje be: a televíziós műsorkészítés vonzza inkább vagy a színészet? Vagy a tudományos olimpiák koordinációja, esetleg a vasútvonal fejlesztés? Ha tanfolyamos vagy ifiképzős, a tanulmányai most kezdenek igazán izgalmasra fordulni: nem csak sok tudást sajátít el, hanem környezetét is lelkesíti, jó hangulatot teremt maga körül az alkalmakon. A hó végén megrendezésre kerülő NVP előtt érdemes elfogyasztania egy igazi görög gyrost a Gasztro Klub alkalmán.

Bak (12.22. – 01.20.)

A fegyelmezett Bak szorgosan jegyzetel a rendelkező oktatásokon, már készül az első rendelkező szolgálatára. A csoportjából az elsők között volt, aki kitöltötte az Akadémia kérdőívet, számára nem volt kérdés, hogy a programozás, a biofizika és az anyakönyvvezető tevékenysége érdeklik. Hétvégéit a Bak a vasút környékén tölti, kihasználja a hidegre forduló, de kellemes őszi időt, hogy a Csúcstúrán feltöltődjön, s gyarapítsa helyismereti tudását.

Hraskó Anna

Pajtás: XV.
Tanfolyam: 58-59.
II. csoport