Egyéb Gasztro Klub Programok Ti írtátok

Milkshake, hamburger, nachos – Üdv Amerika ízei közt! – Gasztro Klub 01.19.

Megőrülsz a sorozatokból jól ismert bordó bőrüléses éttermekért, ahol cseresznyével a tetején szolgálják fel a tejes shakedet? Van egy jó hírünk! :)

Január 19-én a Hűvösvölgy közelében található Sunny Dinerbe fogunk ellátogatni közösen, ahol számos amerikai finomság közül választhattok: hamburgerek változatos ízben, mac and cheese, nachos, mártogatósok, coleslaw saláta és mennyei milkshakek tömkelege vár rátok.

Az alkalmon a hamizáson túl játékos módon megismerkedhettek az amerikai konyha jellemzőivel is, a megjelenésért pedig természetesen jár pecsét a Gasztro klubos pecsétgyűjtő füzetetekbe, melyből ha minél többet szereztek a tanév során, értékes nyereményben  részesülhettek a záró alkalmunkon. 😉

Találkozó:  16. 15 – Széll Kálmán tér
Elbúcsúzás: 18.30 – Széll Kálmán tér
Költőpénz: kb. 5000 Ft

A jelentkezés  ide kattintva, a Google Forms kitöltésével lehetséges.

Aki nem vett még részt korábban Gasztro Klub alkalmon, az a itt talál egy kis ízelítőt, ezúttal a decemberi alkalmunkról Isshak Rebeka, XIII. csoportos pajtás tollából:

,,December 20-án a Gasztro Klub 4. alkalma a Gyermekvasutas otthonban zajlott. Mézeskalácsot készítettünk, de nem voltunk egyedül, hiszen egy nagyon szuper másik klubbal, a Kultúr Klubbal volt közös az alkalom.
Először mindenki kapott előre elkészített nyers mézeskalács tésztát, majd ezt követően formáztuk és díszítettük őket. Eközben sokat beszélgettünk másokkal is, és sok Kultúr klubos pajtással is megismerkedhettünk. Nagyon családias hangulat volt. Miután mindenki elkészült, az összes mézeskalácsot elvitték a sütőbe az ifik, ameddig viszont sültek, egy nagyon izgalmas karácsonyi rajzfilmet néztünk meg, a Klaus –  A karácsony titkos történetét.
Amikor elkészültek a mézeskalácsok, és a filmnek is vége lett, mindenki kikereste a saját mézeskalácsait és elcsomagoltuk őket.”

Várunk Titeket szeretettel! 🙂

Puszi-pacsi,

Gasztro Klub

Sinka Zsófia

Pajtás: 53. tanfolyam, VIII. csoport
Ifi: 64-65. tanfolyam, XIII. csoport