Gyermekvasút Hírek Klub Kultúra NVP Programajánló Programok Vasúton

Ki mit tud?

Örömmel jelentjük be, hogy 4 év után, a 2019-ben megrendezésre kerülő Adásszünet NVP után, idén is megrendezésre kerül a Ki mit tud?

A tehetségkutató selejtezőjére bárki jelentkezhet.
Ha úgy érzed, hogy megmutatnád tehetségedet a világ előtt, ne habozz, eljött a Te időd! A válogatóra bármilyen műsorszámmal készülhetsz, felléphetsz egyénileg, illetve csapatostul is. Az egyedüli megkötés, hogy produkciód ne haladja meg az 5 percet.

Ki mit tud? kétfordulós lesz.
Első alkalommal a válogatón mutathatjátok meg tudásotokat stábunk, illetve kameráink előtt. Ezt követően műsoraitok felkerülnek a GYVTV-re, ahol a közönség online szavazhat a kedvenc produkcióira. A közönség szavazatai alapján, a legjobbak jutnak majd be a döntőbe. Ez a februári Farsang NVP-n (február 25-én) kerül megrendezésre, immár nagy közönség előtt. Így amellett, hogy mindenkit elkápráztathattok tudásotokkal, egy csapásra ismertté is válhattok!

A válogatóknak 2 napot tűztünk ki, ezek közül csak az egyikre kell jelentkezned/jelentkeznetek:
Az elsőt február 3-án 16 órától 18 óráig, míg a másodikat február 5-én 11 és 15 óra között tartjuk a Gyermekvasutas Otthon egyéni stúdiójában. A meghallgatáshoz előzetes regisztráció szükséges.
Jelentkezni január 31-ig tudtok, az alábbi rövid kérdőív kitöltésével: (ha csapatban jelentkeztek, elég ha csak egyikőtök tölti ki a kérdőívet) https://forms.gle/nNWVMedZDo2eASBn7
Ha szeretsz szerepelni, és úgy gondolod, hogy van, amit szívesen megmutatnál másoknak, vagy csak kedvet kaptál valami új kipróbálásához, és szeretnéd megtapasztalni, milyen a kamerák előtt állni, itt a helyed! Jelentkezz, és legyél te az idei Ki mit tud? győztese!
(Ha nem megfelelő egyik válogató időpontja sem, de mindenképpen szeretnéd megmutatni magad, szólj az ifijeidnek és ők továbbítják kérésedet a szervezők felé)

Ha esetleg nem állsz még készen arra, hogy az egész világ előtt felfedd a tehetséged, vagy csak szeretnél jól szórakozni barátaiddal táncolás közben, akkor a Tánc Team ismét szuper lehetőséget kínál Neked.
Lépj fel velünk a Farsangon, február 25-én!
Az első próbát február 9-én 17 órától 18:30-ig tartjuk Hűvösvölgyben.
Jelentkezni az alábbi linken tudsz.
A próbán és a fellépésen is garantált a jó hangulat! Várunk sok szeretettel!