Cikkek Egyéb Hírek

Februári horoszkóp

Mint minden hónapban, februában is kiolvashatjátok a csillagokból a múltatokat, jeleneteket és jövőtöket. Következzen a februári horoszkóp

Bak (12.22. – 01.20.)

Mostanában kissé zavart volt, sok volt a kusza gondolat a fejében. Az egyedüli megoldás az őszinteség lehet. Mondjon ki mindent ami a lelkét nyomja, és beszéljen azokkal akikkel szükséges! Remek alakalom lehet egy őszinte beszélgetésre a KBK következő, oroszlányi alkalma, vagy a kellemes zene társaságában eltöltött délután a Gitár klubbal. A megbocsájtás az egyik legnagyobb erény. Ügyeljen rá, hogy a nagy őszintesége mellett értse meg a többiek álláspontját is. Törekedjen arra, hogy kiegyen súlyozott legyen és a cselekedetei összehangoltak legyenek. Ennek elsajátításában segíthet a Zsonglőr klub, mely a jó hangulat mellett garantált harmóniát is biztosít.

Vízöntő  (01.21. – 02.19.)

Az elkövetkezendő időszakban felpörögnek az események. Mindenki önnel akar találkozni, beszélgetni, táncolni. Élvezze a népszerűségét! Nem is hinné mennyi mindenkivel fog szóba elegyedni a Farsang NVP során, és kikkel szövődnek új barátságok. A legjobb alkalom a barátságok fenttartására és az élvezetek megélésére a Tánc klub, ahol felszabadultan szórakozhat a kedvenc embereivel. A sok új kapcsolat, és a különböző beszélgetések kiváló emberismerővé teszik. Inenntől fogva nem is kérdés, hogy remekül kijön a csoporttársaival, és a kisebbek is teljesen megbíznak önben. Ne éljen vissza tudásával és segítse a társait a vizsgák során, vagy csak teremtsen egy jó hangulatú légkört az elbűvölő személyiségével.

Halak (02.20. – 03.20.)

Legszivesebben téli álmot lenne kedve aludni. Nem sok motiváciot érez a dolgok felé, csak egy-egy váratlan ötlet villanyozza fel. Mint a Farsang NVP, ahol a kreativitását kiélve öltözhet be a csoportjával, és élheti át a legjobb farsangi buliját. Ezek az alkalmak jó hatással lesznek önre, és kimozdítják a szürke gondolatokból. Ragadja meg őket és találkozzon minél több emberrel! Hidje el pikk-pakk újra mosolyogni fog a KBK következő alkalmán, vagy a Zsonglőr klub vidám légkörében. Ha egyszer megragadja a vidámság lábát, ne engedje el, sőt! Ragassza rá a letörhetetlen mosolyát a csoporttársaira, és mindenkire akivel csak találkozik. Ha erőre kap, mindenki másnak is erőt tud adni.

Kos  (03.21. – 04.20.)

A Kos az elmúlt időszakban aggodalmaskodott a szakmai vizsga miatt. Sok-sok gyakorlólapott kitöltött, többször is átolvasta a Segédletet, valamint a munkafüzetbe is belepillantott. A készülés azonban meghozza a gyümölcsét, nem is fér hozzá kétség, hogy „Kiválóan megfelelt” vizsgát fog írni. A tanulás mellett azonban a pihenésre is szakított némi időt, melyre a KBK oroszlányi alkalma tökéletesnek bizonyult. Eleinte nem volt kedve beöltözni a Farsang NVP-re, de a csapatszellemmel nem szállhatott szembe, őt is magával húzták a többiek. Közösen egyáltalán nem gondolja már cikinek a beöltözést, a ruhája ki is van már készítve!

Bika  (04.21. – 05.21.)

A Bika óriási lendülettel vágott bele a farsangi időszakba. Nagyon várja Farsang NVP-t. Készíti hasát a fánkra, már rég készen van a jelmeze és alig várja, hogy a többieknek is megmutathassa. Az eseményeket figyelemmel kísérte és ugyan nem jelentkezett a „Ki mit tud?”-ra, de megnézte az összes jelentkezőt. Saját szavazatát leadta és a többieket is erre bíztatta. Számára a farsang lezárása után már kezdődik a tavasz. Várja, hamarosan virágba boruljon a környezete.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Az Ikrek szereti a változást, így nagyon nagy szeretettel fogadta a csoportjába érkező új pajtásokat. Sokat beszélget velük a tanfolyamról és igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy jól érezzék magukat az új csoportjukban. Ezen kívül az korábbiakhoz hasonlóan most is gyarapítani kívánja tudását, melyhez a Gitár és a Tánc klub alkalmai megfelelőek számára. A februárban érkező szerelembombával ő sem viaskodhatott. Annak ellenére, hogy kedvesével a Valentin-expressz járatára nem jutottak be, egy puszit biztosan nyomott az arcára

Rák (06.22. – 07.22.)

A Jupiter erős befolyása pozitívan hat a Rákra, magabiztosabb lesz a bolygó hatására. Elsőre kiválóan megfelelt-re írja a vizsgáját, ha pedig most végzett a 70. tanfolyamon, remekel első tanuló szolgálataiban. Ifiképzősként is pozitív visszajelzéseket kap a szakmai prezentációjára, amibe sok kreatív energiát fektetett. Használja ki ezt az időszakot, és lessen be a Zsonglőr Klub második alkalmára a hónap végén.

Oroszlán  (07.23. – 08.23.)

A februári zimankó negatívan hat az Oroszlánra, a szokásosnál visszahúzódóbb lesz: ha most kezdte a 71. tanfolyamot, talán elsőre nehezebben találja a helyét az új közösségben, de ne féljen, az elméleti alkalmak során lesz alkalma kibontakozni. Ha esetleg a vizsgára készülés miatt egy-két klubalkalmat ki is kell hagynia, ne aggódjon, a hónap végére visszatér a lendülete, a Farsang NVP-n már újra uralni fogja a táncparkettet és jelmezével mindenkit elbűvöl.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A február a Szűz számára a kibontakozás időszaka: nem véletlen, hogy az első jelentkezők között volt a Ki mit tud? válogatójában. Nagy eséllyekkel indul az első fordulóban, talán a Farsangon nagyközönség előtt is megcsillogtathatja tehetségét. Ha utazna, jelentlezzen a KBK-ra vagy a Valentin-expresszre.

Mérleg (09.24. – 10.23.)

A mérlegnek kiegyensúlyozottan indul a hónapja, a félév zárása után végre igazi nyugalom veszi körül. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy unatkozna, sőt! Ebben a hónapban kifejezetten keresi a kihívásokat azokon a területeken, amik igazán érdeklik őt; legyen ez egy közös táncolás vagy éppen zsonglőrködés. Talán időnként úgy érezheti, hogy nem jár sikerrel, hogy túlságosan nagy lett az áhított nyugalom, de ez csak a látszat. Ha kitartóan próbálkozik és nyitott a világ felé, a hónap vége nagy meglepetést tartogathat a számára…

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A skorpió életében most érkezett el az a pillanat, amikor igazán a csoportja élére állhat. Akár a téli túrán átélt izgalmak miatt, akár magas szakmai tudás miatt, de közeli csoporttársai elismeréssel tekintenek fel rá. Vigyázzon azonban, ez a pozíció felelősséggel is jár! Nagy a befolyása arra, hogy az új tanulók hogyan érzik magukat a csoportnál, segítsen nekik az első szolgálatokban. Maga sem érti, hogy miért, de a megszerzett népszerűség ellenére időnként mégis úgy érzi, hogy kimarad valamiből. Ne aggódjon azonban, van megoldás: látogasson el valamelyik klub alkalmára!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A nyilas nagy lendülettel vágott neki a szakmai vizsgára tanulásnak, aminek – ha menetközben nem is mindig érezte így – meg lett az eredménye. Ha már sikeresen levizsgázott, élvezze munkája gyümölcsét, ha pedig még hátra van a megmérettetés, ne felejtse: az út nagy részét már megtette! A készülődés mellett azonban hagyjon időt a kikapcsolódásra is: kiengedésképpen nézzen el a február végi farsangra és merüljön el a különböző maskarák, produkciók világában!

Hraskó Anna

Pajtás: XV.
Tanfolyam: 58-59.
II. csoport