Cikkek Egyéb Érdekesség Gyermekvasút Klub

Mitől vörös a Vörös(KB)Kő-forrás?

Hogy mitől is vörös a Vöröskő-forrás? Nos azt csupán a felsőtárkányi erdő szélén élő nagyanyóm tudná megmondani, azonban sajnos kérdésemre tőle választ nem kaptam, ugyanis öreg néne éppen úton van börzekéjéért. Azonban azt tudom, hogy juthatunk el oda! Nos,  kedves olvasóm is tudja? Akár igen, akár nem rá a válaszod szerettel vár jövőhét szombaton (06.03.) a KBK 9. alkalma, amikor is az érkezésünk előtt két nappal újrainduló Felsőtárkányi Állami Erdei Vasutat fogjuk meglátogatni, majd egy kellemes sétát is megejtünk, melynek célpontja természetesen a Vörös?kő-forrás.

Találkozni 6:30-kor fogunk a Keleti pályaudvaron a nagy kijelző alatt, majd a 7:00-kor induló 542.sz. Agria Interregio vonattal utazunk Eger állomásig, ahonnan a Volánbusz repít minket Felsőtárkányba. Elköszönni 18:00-kor fogunk a Keleti pályaudvaron az Eger felől érkező 513.sz. Agria Interregio érkező vágányánál.

Kérünk mindenkit, hogy az alkalomra az országbérletet mindenki maga vegye meg előre! Aki 

Az alkalom költségei:

Országbérlettel (Diák és 90%-os egyaránt): 1500Ft

A következő kedvezmények csak akkor vonatkoznak rád, ha nem rendelkezel/az alkalomig nem fogsz rendelkezni országbérlettel!

90%-os (pecsételő vagy MÁK-kártya): 2000Ft

MÁV arcképes: 2000Ft

Diák: 4500Ft

Amit mindenképpen hozz magaddal:

Időjárásnak megfelelő öltözet

Inni-és ennivaló 

Az alkalom költsége

KBK pecsétgyűjtő

Jókedv

Ha kedvet kaptál, hogy részt vegyél a KBK felsőtárkányi alkalmán, nincs más teendőd mint jelentkezni az alábbi kérdőíven. Azonban ne gondolkodj sokáig, ugyanis az alkalomra csupán 30-an jöhettek. Ammenyiben mégsem tudsz majd jönni az alkalomra, azt legkésőbb csütörtök (06.01.) 18:00-ig jelezd felénk, ugyanis után az alkalom teljes költségét be kell fizetned!

Bármilyen kérdés vagy kérés esetén fordulj hozzánk bizalommal a kisvasutbaratklub@gmail.com-on!

Elkövetkezendő alkalmaink az idei tanévben:

08.22. Keszthelyi Modellvasút Kiállítás

 

Hadas Tamás

Pajtás: 57. tanfolyam, II. csoport
iFi: 66-67. tanfolyam, III. csoport