Gyermekvasút Hírek Programok Tanfolyam

Tájékoztató az Avatásról – 2023

Gyermekvasutas Avatás - Fogadalom
Gyermekvasutas Avatás - Fogadalom

Tisztelt Szülők! Kedves avatandó Pajtás!

Tisztelettel és szeretettel meghívjuk Önöket és az egész családot (valamint a barátokat és az ismerősöket is) a 70. és a 71. Gyermekvasutas Tanfolyamon végzett pajtások avatási ünnepségére, amelyet 2023. június 10-én szombaton 10 órától kb. délig rendezünk Hűvösvölgyben.

Gyülekező az avatandó pajtások számára: a Gyermekvasutas Otthon előtt

  • 8:00-kor a 70. tanfolyam számára
  • 8:20-kor a 71. tanfolyam számára
Kérjük, az Otthonépületbe a szülők és a vendégek ne jöjjenek be az ünnepség előtt!

Ruházat, melyet otthonról kell hozni: egyenruhához szükséges ruhadarabok (fehér ing/blúz, fiúknak sötét zokni, lányoknak fehér térdzokni). Kérjük, ha a szolgálatokban saját sötétkék nadrágot visel a gyermekvasutas a méretezés miatt, akkor az avatásra is hozza el.

Az avatási ünnepség csapadékmentes időjárás esetén a Hűvösvölgy állomás alatti téren kerül megrendezésre. A szabadtéri ünnepség helyszínén tűző napsütés várható, ezért kérjük, a gyerekek kellően kipihenten érkezzenek és igyanak elég folyadékot az ünnepség előtt!

Az autóval érkezők figyelmét felhívjuk, hogy a Gyermekvasút területére behajtani nem lehet, parkolási lehetőség a Hűvösvölgyi úton lévő (alsó) és a bekötőútról nyíló (felső) P+R parkolóban van.

A felavatott gyermekvasutasokról osztályonként csoportképeket készítünk az ünnepség után a tanfolyamos tablóhoz, még egyenruhában a szülőkkel és vendégekkel közös fotók készítésére 10:50 után van lehetőség a Gyermekvasutas Otthon előtti fogadóparkban.

Az avatási ünnepség próbáját június 9-én pénteken 15:30 és 18 óra között tartjuk Hűvösvölgyben, gyülekező a Gyermekvasutas Otthonnál. Lehetőség szerint ezen a napon is számítunk a gyerekek részvételére, ekkor nem lesznek egyenruhában.

További információ kérhető: jelentkezes.gyermekvasut@mav.hu vagy a nevelőknél: +361 511 5559

Gyermekvasutas Avatás - Fogadalom
Gyermekvasutas Avatás – Fogadalom

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója