Klub Programok

MEGTELT! – A KBK újévi menüje: Gőzpöfögészeti tovalöködönc körettel

Sajnos a KBK januári alkalma megtelt, azonban továbbra is van lehetőség jelentkezni az alkalom várólistájára a kisvasutbaratklub@gmail.com-on keresztül. Amennyiben lesz az alkalom előtt lemondás, időben értesítünk,  hogy velünk tarthass a kiránduláson!

Köszöntünk minden kedves KisvasútBarátot 2024-ben! Reméljük a nagy ünnepi habzsi-dőzsi közepette mindenkinek maradt egy kis hely gyomrában (és lelkében) a 12 rúd bejgli, 4 kiló lencse és féldisznók mellett (fő a szerencse), ugyanis a KBK is készült egy ünnepi menüvel, amivel együtt ünnepelhetjük meg az újévet január 13-án, szombaton. És, hogy mi is lesz a menü? A főétel egy gőzösös különvonat lesz hazánk legöregebb, 121 éves TRIGLAV nevezetű gőzmozdonyával a Kemencei Erdei Múzeumvasúton, ami mellé köretnek egy kellemes erdei túrát kínálunk a Csarna-patak völgyében. Az ünnepi menü minden kedves KisvasútBarátnak 5000Ft-ba fog kerülni.

Január 13-án, szombaton 7:30-kor fogunk találkozni a Nyugati pályaudvar 1-9. vágányainál, ahonnan a 8:08-kor induló Z70-es vonattal fogunk utazni egészen Szobig, majd busszal folytatjuk utunkat egészen ünnepi ebédünk helyszínéig. Elköszönni pedig 17:54-kor fogunk a Nyugati pályaudvaron a  Szob felől érkező 2333.sz. Z70-es zónázóvonat érkező vágányánál. Az ünnepi ebédre való kényelmes eljutás érdekében kérjük, mindenkinél legyen az alkalmon érvényes Pest vármegye- vagy Országbérlet!

Ami mindenképpen legyen nálad:

Időjárásnak megfelelő öltözet

Egész napra inni- ennivaló

Pecsétgyűjtő

Pest vármegye -vagy Országbérlet

Az alkalom költsége (5000Ft)

Jókedv

Amennyiben kedvet kaptál az alkalomhoz, nincs más teendőd, mint az alábbi kérdőíven jelentkezni rá, azonban siess, mert az öreg gőzös nem bír el mindenkit! Amennyiben mégsem tudsz majd jönni az alkalomra, azt legkésőbb csütörtök (01.11.) 18:00-ig jelezd felénk, ugyanis utána az alkalom teljes költségét be kell fizetned!

Bármilyen kérdés, kérés esetén forduljatok hozzánk bizalommal a kisvasutbaratklub@gmail.com email címen keresztül!

További tervezett alkalmaink az idei évben:

2024.február 24. Felsőpetény

2024.március 17. Debrecen, Zsuzsi Erdei Vasút

2024.április 27. Csömödéri ÁEV

2024.május 18-19. Kétnapos túra: Feketebalog, Kassa (SK)

2024.június 24. Hortobágyi-halastavi kisvasút

Hadas Tamás

Pajtás: 57. tanfolyam, II. csoport
iFi: 66-67. tanfolyam, III. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .