Egyéb Vasúton

Téged is vár a gyermekvasutasok Discord szervere

Nagy GYV-s beszélgetések? Közösségépítés?
Hát igen. Ez az, ami mindenki életének fontos része. És miért ne beszélgethetnénk, és építhetnénk tovább a gyermekvasutas közösséget ugyanúgy online is, amikor távol vagyunk egymástól? A Discord egy erre tökéletes platform. És ha van Discord, akkor természetesen van egy Gyermekvasutas szerver is kizárólag a gyermekvasutasok számára! Ráadásul ez egy olyan szerver, ahol nemcsak legfeljebb néhány barátoddal dumcsizhatsz, de akár minden Discordot használó gyermekvasutas társaddal van lehetőséged beszélgetni egyszerre! Egy olyan szerver van kialakulóban, melybe az egész gyermekvasutas közösséget szívesen várjuk, és minden egyes felhasználó örömet jelent számunkra.

És miért éri meg Neked csatlakozni?
•    Rengeteg új barátot szerezhetsz
•    Nagyon sok embert elérhetsz (akár más iFiket, aktív és elballagott pajtásokat, nagycenkieket stb.)
•    Szabadidődben játszhatsz vagy beszélgethetsz másokkal
•    Bármikor segítséget kérhetsz a többi felhasználótól
•    Vasútbarát csatorna, ahol akár szakmaibb jellegű beszélgetéseket is folytathatsz
•    Gyorsan tájékozódhatsz a legfrissebb vasutas hírekről
•    És még sok más!

A szervert igyekszünk úgy fejleszteni, hogy a közösség igényeit maximálisan kiszolgálja, és bárkitől szívesen veszünk bármiféle ötletet a szerver fejlesztésével kapcsolatban.
A tagságnak egy feltétele van; a kulturált viselkedés – ide tartozik a „Viselkedéskultúra gyermekvasutasoknak”, illetve a szerver saját szabályzatának az elfogadása és betartása. Ezeket a szerver vezetősége komolyan veszi, és a felsőbb moderátoroknak jogukban áll szankcionálni azokat, akik nem tartják ezeket be – arról nem is beszélve, hogy a rossz viselkedéssel csak saját magadat és a csoportodat minősíted.

Ha ez a kis összefoglaló esetleg a Te figyelmedet is felkeltette, akkor sok szeretettel várunk itt: https://discord.gg/6y4KuVthuP
Mindössze annyit kell tenned, hogy – ha még nincs Discord fiókod – néhány egyszerű lépésben regisztrálsz, majd a link segítségével csatlakozol a szerverre. Rövid időn belül kapni fogsz egy üzenetet a szerver vezetőségétől, néhány alapvető információt fognak tőled kéni. Amint ezeket megadtad, megkapod a szükséges rangokat, és készen is vagy!
Reméljük, sokatok kedve megjött a csatlakozáshoz, és hasznos lehet majd a szerver számotokra. Célunk, hogy egy minél nagyobb, kulturált közösséget hozzunk össze, mely a gyermekvasutasokat segíti, támogatja, valamint szórakozási lehetőséget is nyújt számukra.

A cikk a szerver vezetőivel való közreműködésként készült.

Címkék

Pék-Molnár Ármin

Pajtás: 61. Tanfolyam, IV. Csoport
Ifivezető: 70., 71. Tanfolyam IX., VIII. Csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .