Cikkek Egyéb

Áprilisi horoszkóp

Itt van az Április: csiripelnek a madarak, nyílnak a virágok, ragyognak a csillagok. Vesd bele magad az áprilisi horoszkópba, és tudd meg mit tartogat számodra az Univerzum!

Bak (12.22. – 01.20.)

Egy zseniális és harmonikus tavaszindító március után, fantasztikus áprilisnak néz elébe. Nemcsak a virágok, a Bak is virágzani kezd, rengeteget fog fejlődni az elkövetkezendő hónapban, azonban ne essen kétségbe, ha ez nem egészen úgy fog alakulni és bekövetkezni, ahogyan azt tervezte. Ne féljen az újratervezéstől, olykor a dolgok újragondolása segíthet közelebb kerülni a céljaihoz. Azonban fontos, hogy a sok fejlődés és céljai elérése mellett a hónap végére pihenő üzemmódba kapcsoljon, ha nem szeretne kimerülni. A dolgok újragondolása nemcsak a céljai elérésében segítheti, hanem a jó válasz meglelésében is a közelgő nvp-n, mely tökéletes tavaszi időtöltés a barátaival. A szolgálatokban a tavaszi menetrend mellett naplózó vagy jegyvizsgáló beosztások várják.

Vízöntő  (01.21. – 02.19.)

A vízöntő bolondozós, vidám személyiségenek az április tökéletes hónap lesz, különösen a hónap első fele, elvégre nem véletlen ekkor van április bolondja.  Azonban a fontos dolgokat is szem előtt kell tartania, ugyan nagyon messzinek gondolja a tanév végét, ha most nem foglalkozik a megfelelő iskolai átlagával, könnyen bajban lehet az évvégi bizonyítvány bemutatásánál. A zsonglőr klub remek alkalmat kínál egy kis bolondozásra, miközben egy zseniális társasággal sajátítja el a zsonglőrködés fundamentumát. A sok mókázás mellett felelősségteljes rendelkező vagy váltókezelő beosztások várják áprilisban.

Halak (02.20. – 03.20.)

A halak számára az április pörgős és eseménydús lesz. Fontos az ébersége és a gyors reakciója mivel váratlanul és hirtelen fogják érni a boldog pillantok, azonban minél váratlanabb annál nagyobb élményt nyújt. Egy-egy kevésbé pozitív változás is hirtelen érheti, de fontos, hogy ezekre ne hevesen és meggondolatlanul reagáljon, így megelőzheti az ebből a változásból eredendő rosszat. Ahol viszont garántáltan jó hangulatú és eseménydús időt tölthet el az nem más a kbk, amely remek alkalmat biztosít a halak számára egy könnyed sétához, nagyszerű társasággal körülvéve. A szolgálatokban is fontos, hogy helyt álljon a rá váró rendelkező, netán pénztáros beosztásban.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kicsit megviselte a szünet alatt a hirtelen időjárás változás, azonban hamarosan megszokja az új rendet is és visszatudja életét állítani a megszokott kerékvágásba. Szépen lassan a tavasz előrehaladtával a virágok nyílásával együtt egyre jobban fogja várni a nyarat és a szabadságot. Az unalmas hétköznapokból jó kiút lehet a számára a következő NVP a Serpa Rails, de akár vasútbarát igényeinek kielégítésére is lesz lehetősége a Gyermekvasút napján. Következő szolgálatában főleg a naplózó esetleg zárfékező beosztásokat fogja neki hozni a sors. 

Bika  (04.21. – 05.21.)

Végre itt a jó idő, ez pont kapóra jön a bikának, hiszen egész télen erre várt. Ebbe a hónapban sokkal inkább a külvilágra kell öszpontosítania a téli hónapok zárkózottsága után. Az iskolában és a vasúton is kicsit jobban kell figyelnie társaira. Legyen a következő időszakban a másokra figyelés és törődés a középpontban. Hogy ezt a nyitottságot szolgálatai is sugározzák legnagyobb eséllyel jegyvizsgáló vagy pénztárosi szerepkörben teljesítheti következő szolgálatát.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Az április igazán a te hónapodnak igérkezik. Nagy lehetőségek állnak előtted, ha kellő figyelmet szentelsz rájuk. A szép idő új lehetőségeket teremt számodra, hogy végre a szabadban is tölthesd az időd. Egyébként is itt az idő az edzésre, hiszen hamarosan jönnek a méta selejtezők is, ahol csoportodnak nagy szüksége lesz rád. Legvalószínűbb, hogy következő szolgálataid valamelyikében vonatra kerülsz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pörgős hónap lesz számára az április. A rengeteg program kellően kifárasztja, de nem bánja, mert mindegyiket szívesen csinálja. Nagyon örül, hogy végre tányéegesen itt a tavasz, ezért is próbál meg minél több időt a szabad levegőn tölteni. Erre tökéletes alkalom lesz a Serpa Rails NVP, ahol a barátaival kirándulhat majd. Fontos, hogy ne hagyja elúszni a tehendőit, és ne menjen a tanulás rovására ez a sok program. Ha jól beosztja az idejét, akkor nem kell kellemetlen helyzetekbe keverednie. Saját magának bizonyít, ha ügyesen veszi az akadályokat, és sokkal jobb lesz, ezt tudja jól. Képes rá, csak akaraterő kérdése. Hogy levezesse a sok stresszt és felelősséget, fontos, hogy olyan szabadidős tevékenységeket válasszon amit igazán szeret. Egy Gasztro klub, vagy egy KBK alkalom tökéletes kikapcsolódást jelenthet a számára. Figyeljen rá, hogy egyensúlyban tartsa a feladatait, és a szórakozást.

Oroszlán  (07.23. – 08.23.)

A környezetében minden a tervei szerint halad. A személyes konfliktusait is rendezni tudja, de fontos, hogy szánjon rá elég időt, és türelmet. Amennyiben így tesz, nem lesz aki megállítsa. A jó kommunikációs készségek nagy hasznára fognak válni egy rendelkező szolgálatban, vagy akár egy csoportprogramon is. Ha emellé tud egységben kondolkozni, és félre tudja tenni a beképzelt énjét, akkor igazán nagy dolgokra lesz képes. Összefogja tudni fogni az embereket, a csoportját, és megtalálja a leghatékonyabb megoldását a feladatoknak. Fontos, hogy sose bízza el magát túlságosan és hallgasson a többiekre, egyedül minden sokkal nehezebb. Egy Zsonglőr klub alkalmon, vagy akár a Serpa Rails NVP-n kiválóan kamatoztathatja majd ezen tudásait, és észre fogja venni, hogy minden gördülékenyebben megy, ha egyenrangúként kezeli az összes ismerősét. Az élet néha nehéz, de nem egy oroszlánnak!

Szűz (08.24. – 09.22.)

A tavaszi szünet által kizökkent a hétköznapok feszített tempójából. Annak érdekében, hogy minél hamarabb és könnyebben visszarázódjon fontos, hogy most ne engedjen teret a kényelmességének. Nyugodtan csinájon minél több számára kedvező, kikapcsolódó programot, legyen az egy Gitár klub, vagy egy Zsonglőr klub. Nem az a lényeg, hogy ne élvezze a mindennapokat, hanem, hogy ezt pihenten tegye. Megfontolt ember, és ezt a barátai is tudják róla, ezért is fontosak a kiegyensúlyozott napok, hogy ne essen ki ebből az erős karakterből, és mindig önmagát tudja hozni. Amennyiben így cselekszik egészen biztosan kiemelkedően fog tudni teljesíteni az iskolában és a szolgálatokban is. A csoportjának nagy szüksége lesz rá, hogy április 20-án elsőként építhessék ki a fogaskerekűt, és jussanak fel a Csomolungma tetejére. Nyugodtan vegye kézbe az irányítást, van érzéke hozzá!

Mérleg (09.24. – 10.23.)

Áprilisban azt érezheted, hogy kissé ingerlékenyebb és türelmetlenebb vagy. Ilyenkor állj meg egy pillanatra, mielőtt mondasz, teszel valamit, nehogy akaratodon kívül megbánts másokat. A tavaszi időjárás miatt szétvet az energia, mindig csak rohannál előre. Ezeket az enrgiákat remekül fogod tudni hasznosítani az április 20-i Serpa Railsen, illetve métázás közben. Fontos viszont, hogy szakíts időt a pihenésre is, ezért áprilisban főleg állomási szolgálatra számíthatsz. A legvalószínűbb állomások a nyilas számára Virágvölgy és Jánoshegy. Ha lendületét továbbra sem fékezi semmi, itt az idő, hogy fellátogasson a Zsonglőr Klub alkalmaira, ahol garantáltan jó hasznot tud találni energiáinak.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A skorpió áprilisát nagyban meghatározza a 21-i Mars-Szaturnusz együttállás. Egekig szökik a hangulata, kreativitása, lelkesedése. Ebben a hónapban csak úgy halmozza a sikereket, nagy eséllyel indul 105/5-ös értékelésért és felelősségteljes szolgálati beosztásokért. A Serpa Railsen csak úgy sziporkázik majd tudásával, métázás közben mindenkit megszégyenítő ügyességgel szerzi a pontokat csapatának. Viszont fontos, hogy ne essen túlzásba, ügyeljen a mértéktartásra. Egy közeli ismerősének hamarosan szüksége lesz segítségre, bátran nyújtson neki támogatást a pozitív energiái segítségével.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A Kosban együttálló bolygók most felélénkítik ebben a hónapban, csak úgy sziporkázik majd a kreativitása. Rengeteg új ötlete támad majd, ezeket ne felejtse el feljegyezni, nehogy örökre elvesszenek. Kreativitását és találékonyságát most remekül tudja hasznosítani a Serpa Railsen, ha IFIképzésre jár, akkor ott is hatalmas segítséget jelentenek majd. A tavaszi újjászületéssel együtt most érdemes belekezdeni új dolgokban, bátran vágjon bele abba, amit már régóta halogat! Rendelkező, vagy naplózó beosztásokra számíthat, főleg középállomásokon. Egy nagy balhé közelít az életében, próbáljon elhatárolódni tőle és forduljon támogatásért barátaihoz!

Csúry Veronika

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .