Egyéb Gyermekvasút

Elkészült a Gyermekvasút Gyermekvédelmi Útmutatója!

Elindult a gyermekvasutasok biztonságával és jóllétével foglalkozó oldalunk, illetve megkezdte munkáját a gyermekvédelmi team!

Egyre több iskola és sport szervezet is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a hozzájuk járó gyerekek biztonságát garantálja, és megvédje őket a bullyingtól. Mi is fontosnak tartjuk, hogy a gyermekvasutasok a lehető legjobb pillanatokat éljék meg itt, szeressenek idejárni, és egy elfogadó közösségbe tartozhassanak. Az oldalt és a gyermekvédelmi csoportot a testi és lelki biztonságotok érdekében hoztuk létre azért, hogy szólhassatok, ha valamilyen sérelem ért benneteket, és segítséget kapjatok a problémáitok megoldásában. Készülünk nektek különféle játékokkal és ismeretanyagokkal is.

 

Kérjük, hogy szóljatok nekünk, ha valami kellemetlenül érint benneteket, bántalmazásnak élitek meg, jogaitokat csorbítja vagy veszélybe sodor titeket! Megkereséseiteket bizalmasan kezeljük, de lehetőségetek van arra is, hogy név nélkül keressétek a gyermekvédelmi csoportot.

Kihez érkezik be a jelzés?

A jelzéseket a gyermekvédelmi csoport fogja látni, melynek tagjai a Gyermekvasút gyermekvédelmi felelősei, illetve a MÁV Zrt. egy munkatársa.

További információkért látogassatok el a https://gyermekvasut.hu/biztonsag/ oldalra!

Címkék

Katona Vera

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .