Cikkek Klub Programok

Tovább főzzük a pörköltet – újabb HüviLiga a láthatáron!

Február 23-án a Paradicsom kupa lesz az első idei vasutasfellépés.

Jól haladunk. A hagyma, a só és a paprika már benne van a pörköltben, következik a Para-para-paradicsom! A helyszín és a rendszer a szokásos, a tartalom rajtatok múlik.

Ős Hüviligásaink már tudják, mit kell keresni: Labdakert Sportklubként található az értelmező kéziszótárban az az objektum, amelyen megrendezésre kerül -sok eddigi Hüviligához hasonlóan- a Paradicsom kupa. Közös találkozó ezúttal is a Közvágóhíd H6-os megállójában lesz, ennek időpontja a résztvevő csapatok számának függvénye, de előzetes terveink szerint 9 órától 14 óráig tart majd a kupa. A naptárba pedig a február 23-a, szombatot lehet a futballistáknak illetve szurkolóiknak bevésni.

Jelentkezni az ALÁBBI LINKEN tudtok! Egy csapatba minimum 5, maximum 8 főt várunk. Jelentkezési határidő február 19., kedd! Kérünk figyeljetek rá, hogy csak abban az esetben nevezzetek, ha biztosan el is tudtok jönni a kupára, nehogy emberhátrányban kényszerüljetek játszani.

A kupára a nevezési díj 8.000 forint csapatonként, melyet elsősorban a stadionbérlésbe fektetünk.

Ahogy az elmúlt kupákon, úgy most is nagyon számítunk szurkolóinkra! Várjuk szeretettel a játékosok csoporttársait, szüleit egy erős fanolásra!

Találkozunk 23-án, addig is mindenkinek: Ria-ria HÜVILIGA!

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .