Gyermekvasút Ifiképzés Programok Vasúton

iFiképzés jelentkezés 2024/25

FRISSÍTÉS: A kérdőívből kikerült a kötelező fájlfeltöltés a bizonyítvány esetében. Az előző évvégi bizonyítvány leadása továbbra is kötelező az iFiképzés megkezdéséhez, de ha már korábban be lett mutatva, akkor az is elég az érvényes jelentkezéshez!

Idén is eljött a pillanat, amikor kezdetét veszi az Ifiképzés. Jelentkezni online tudtok, legkésőbb 2024. szeptember 30. 16:00ig. A jelentkezés előtt figyelmesen olvassátok el az IK Tájékoztató és követelményrendszerét.

A jelentkezés menete:

  • az itt található űrlap kitöltése, melybe mellékelni kell a megadott helyeken a kitöltött Szülői nyilatkozatot, az Önajánlást és az év végi bizonyítványt
  • konzultálás előre egyeztetett időpontban a csoportvezetőséggel

Egy kis segítség az önajánláshoz:
Az önajánlásodból azt szeretnénk megtudni, hogy mi motivált téged, hogy jelentkezz a képzésre, miért szeretnél ifi lenni és milyen olyan képességeid vannak, amik hasznodra válhatnak ifivezetőként. Ezt begépelve kell elküldenetek nekünk PDF formátumban.

Útmutatás a szempontrendszer értelmezéséhez:
A lent található szempontrendszer nem egy követelményrendszer. Valószínűleg nincs olyan ember, aki ezeknek mind meg tudna felelni. Ezért nem is úgy kell felfogni, hogy ha valamelyik nem igaz rád, akkor nincs értelme jelentkezni az IK-ra. Ezeknek a szempontoknak a lényege, hogy ti és az ifik is végig tudják gondolni azt, hogy az eddigi vasutas pályafutásod során mi jellemzett téged. Később pedig ezek a szempontok, valamint az önajánlás segítik az IK-s ifiket is abban, hogy meghozzák a felvételről szóló döntést.
Azonban nagyon fontos, hogy csak azok a szempontok jelentenek automatikus kizáró okot, amik félkövérrel vannak szedve: jelenleg kitiltás alatt állsz (tanulmányi vagy egyéb okból) vagy az utolsó éves szakmai vizsgád eredménye nem Kiválóan megfelelt minősítésű.

Bármilyen kérdés vagy kérés esetén keressetek minket e-mailben az ifkepzes@gyermekvasut.hu e-mail címen keresztül! A leveled tárgya a neved és a csoportszámod legyen! (FONTOS: A jelentkezéshez szükséges dokumentumokat ebben az évben már a jelentkező kérdőívbe kell feltölteni, NEM pedig e-mailben elküldeni, ezeket kérjük ennek megfelelően leadni.)

Sok sikert mindenkinek!


Tájékoztató és követelményrendszer

1. sz - Szülői nyilatkozat

2. sz - Szempontrendszer

3. sz - Formai követelmények

Németh Gergely

Pajtás: 54. Tanfolyam, I. csoport
Ifi: 64-65. Tanfolyam, VIII. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .