Cikkek

Hogyan készült: A 2012-es Tábor

Az idei évben rendkívül sok változás lesz a Gyermekvasút hűvösvölgyi végállomásán, Gyermekvasutas otthonban, a táborban, valamint a mozgólépcső gépházában. A változások során a Vasútmodellező szakkör kiállítóterme felköltözik az állomásra, Bauer Károly irodájába. Éppen ezért az irodák leköltöznek a mostani téli ruhatárba és a mellette levő ruhások (Erzsi néni és Magdi néni) irodájába. A téli ruhatár pedig átköltözik a mozgólépcső gépházába (a modellezők régi kiállítótermébe). A felújítás fejetlenségét tetézi, hogy a konyha és a nevelői iroda is megújul (a felújítás idején a konyha délutánonként zárva van, ezért csak szendvics van vacsira, a nevelői pedig a vörösbe költözött).  A táborba beköltözött két zuhanyzókonténer és wc, mely az alsó vizesblokkokat hivatott tehermentesíteni. A felújítás során megújulnak a faházak is (új tető, vakolás, festés, villanyszerelés, szúnyoghálók beszerelése). Végül, de nem utolsó sorban felújítás alatt áll a tábor vízelvezetési rendszere, valamint kiegyenesedik a kisfolyosó külső részén található díszkövezet is.

 

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

1 hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Szia Dénes!

    Ha figyelmesen olvasod a cikket, akkor kiderül, hogy a szakkör kiállító helysége költözik föl az állomásra. Ez ugyebár nem a szakkört jelenti. Én jelenleg nem látom ilyen felhőtlen boldogságban a jövőt. A jelenlegi helyzetünkhöz képest az aktuális költözési koncepció komoly visszalépés.
    Érdekes, és tanulságos a cikk okfejtése is, miszerint a szakkör kiállítótere költözik fel az állomásra, ezért költözik az iroda, és ezért a ruharaktár. A valóságban az ok okozat összefüggései pont fordítottak. Költözik az iroda, ezért a ruharaktár, ezért a szakkör kiállítótere (hangsúlyozom, hogy a jelenlegi álláspont szerint a szakkör nem).
    Ezek a tények eddig.

    Üdvözlettel,
    Kovács Gergely
    szakkörvezető