Cikkek Tanfolyam

48. Tanfolyam – A kezdetek

Sziasztok!

Mint bizonyára tudjátok, nemrég indult a 48. tanfolyam a Szörny Rt. keretein belül.

Október 1-jén 9 órakor megkezdődött a gyerekek beíratása. A szülők izgatottan mentek az asztalokhoz és igyekeztek minél többet megtudni a nap hátralevő részéről és a tanfolyamról. A gyerekek mindeközben a tábor területén játszottak. A beiratkozás több órán át tartott, de nem tűnt olyan hosszúnak. Amint elkezdődött a szülői értekezlet, a gyerekek megtudták, hogy melyik osztályba kerülnek és kik lesznek az ifijeik. Minden osztály különvonult és elkezdtek megismerkedni egymással. A játékok nagy sikert arattak, de amint megszólalt egy korgó gyomor, mindenkinek az eszébe jutott, hogy éhes. A szülői értekezlet sokáig tartott és már csak az érdekelt mindenkit, hogy mikor megyünk enni és mi lesz az ebéd. Az ebéd szerencsére csendben zajlott, mivel mindenki igyekezett minél gyorsabban teletömni a pocakját a levessel, majd rizzsel és borsos tokánnyal.

 

Ebéd után mindenki megnyugodott és megkezdődtek a tanórák. Megismerték a gyerekek a tanáraikat, majd a vonatozás során egy-két vasutas dalt. Ellátogattunk a Széchenyi-emlékhez is, ahol a legtöbb gyerek a játék helyett a tanulást választotta (persze ez nem baj). Tovább fogaskerekűvel mentünk, majd a Városmajorban átszálltunk a lábbuszra. Így jutottunk a Széll Kálmán (Moszkva) térre, ahol már sok szülő várta éhes és fáradt, emellett élményekben gazdag gyermekét.

Fogaskerekű

 

Továbbra is kövesd vélünk a tanfolyamosok életét a SIHUHU weboldalán.

 

 

Széchenyi-emlék
Széchenyi-emlék

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .