Cikkek Tanfolyam

A tanfolyamról

Már több, mint három hónapja elindult a 48. tanfolyam a Szörny Rt. keretein belül, négy egész osztállyal. Meglátogattuk a Füsti parkot, ahol a szomorú, esős idő nem rontotta el senki kedvét. A Gyermekvasút több állomását is megismertük. A tanulás javában folyik. Mindenki egyre okosabb és izgatottabb.

Nemrég volt a Tanfolyamos túra, ahova igen sokan eljöttek a gyerekek közül. Az első célpontunk Vámosgyörk állomás volt, ahol a lehető legtöbb érdekességet megnéztük. Nem sokkal később Gyöngyös állomásra érkeztünk. Itt körbejártuk a várost, annak ellenére, hogy egy kicsit hideg volt, ám ez a kis kellemetlenség senkinek se vette el a kedvét. Miután a sétánk véget ért, a gyöngyösi kisvasúttal (Mátravasút) utaztunk tovább a napunk végállomására, Mátrafüred-alsóra. Itt aludtunk, ettünk és játszottunk még többet, mint azelőtt. Másnap kirándultunk egy nagyot Sás-tóra. Az idő csodálatos volt. Annak ellenére, hogy egy-két ifi egy kicsit megbetegedett, a hazaút rendben zajlott, sokat énekeltünk és játszottunk. A Keleti pályaudvaron minden szülő izgatottan várta hazaérkező gyermekét.

A túráról készült képeket megnézheted, ha IDE kattintasz!

A Tanfolyamosok egyre jobban várják, hogy vasutasok lehessenek és a csoportokhoz mehessenek. Ennek érdekében sokat tanulnak és okosodnak. 🙂

(Vági Dóra)

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .