Cikkek Ti írtátok

Ti írtátok: "Klubok"

Kedves pajtások!

A tavalyi évtől kezdve vannak a vasúton klubok, aminek nagyon örülünk, hiszen így azoknak, akik nagyon szeretik a szakmai dolgokat, ott van a Delta klub, a freeline-osoknak ott van a Freeline-klub és a tánckedvelőknek pedig a TÁNCKLUB.

Az utóbbiról biztosan hallottál már, akár az otthonban kirakott szórólapokról, akár a tavalyi TUMANIE szereplésünkkor vagy csak egy csoportba jársz valamelyik taggal. Ha többet szeretnél tudni erről a programról, ajánlom neked ennek a cikknek az elolvasását.

A táncklub idei neve „Grease”, ami magyarul azt jelenti, hogy Pomádé. Ez a név egy ’70-es,  ’80-as években játszódó táncos, zenés film címe, ami nekünk nagyon tetszett, ezért úgy döntöttünk, hogy a mi nevünk is ez lesz.

Most éppen két táncot tanulunk, az egyik az előbb megemlített film zenéinek mixéből áll. A másik egészen más stílusú, de nagyon jó, és főleg a rájuk koreografált táncokat szeretjük, amiket a táncklubos ifik találnak ki és tanítanak be nekünk: Heni, Orsi, Colos és Petra.

Fellépéseket is tervezünk, nem csak a vasúti programokon, hanem más helyeken is. Ha minden jól megy és az ifikkel meg tudjuk beszélni, akkor lesz egy táncklubos túránk is!

Kezdünk gyülekezni, már elég sokan vagyunk, épphogy tudunk még próbálni a vörös szobában. Ami év elején jó értelemben meglepő volt, hogy már nem csak lányok táncolnak, már van egy fiú táncosunk is, és azt rebesgetik, hogy nemsokára jön egy másik is!

Szeretnél te is táncolni? Egy másfajta közösségben jó fej embereket megismerni? Nem baj, ha lámpalázas vagy, ezt nagyon élvezni fogod! Gyere, mert várunk: minden pénteken délután 3-5-ig, a Gyermekvasutas Otthonban!!!

 

Soós-Petrovai Borbála, 7. csoport

 

 

Címkék

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .