Tanfolyam

T.T.T. (Tippek, trükkök a tanfolyamhoz)

Baross Gábor Oktatási Központ
Baross Gábor Oktatási Központ

Most hogy megkezdted a tanfolyamot, már te is gyermekvasutasok közösségéhez tartozol! Ahhoz, hogy minél könnyebb legyen neked a tanfolyam, mi ifik megsúgunk tippeket, trükköket és praktikákat… 🙂

1.) Nagyon fontos, hogy ha hiányzol, akkor se maradj le a tananyaggal. Kérd meg az egyik barátodat (legjobb, ha az osztályodon belüli) és kérd meg, hogy küldje el e-mailban az azt az anyagot, amit akkor vettek, amikor hiányoztál. Sőt a mai modern világban akár a füzetét is el tudja küldeni neked beszkennelve.

2.) Mindig tanuld meg az utolsó alkalmak óráin vett anyagot és ismételd át az előzőeket! Ez azért szükséges, mert így minden számonkérést teljesíteni tudsz és nem a vizsga előtt kell mindent megtanulnod.

3.) Tanulj meg sok dalt! Nincs jobb, mint a közös éneklés, ezért sok dalt fogunk megtanítani neked, ha ezeket megtanulod, akkor nagyon jó érzés lesz a dalolód nélkül együtt énekelni a többiekkel.

4.) A nyakkendő és lányok esetében vasutas kendő kötése mindig nehéz, de megtanulható. Ezt is meg fogjuk neked mutatni, és ha megtanulod, akkor ezzel már nem lesz gondod a szolgálatokban. 🙂

5.) Ha valamit nem értesz, akkor nyugodtan kérdezz, akár a tanáraidat akár az ifiket, mert abból nem sülhet ki jó, ha valamit nem érettél meg, csak bemagoltad. Kérdésedre mindenki szívesen válaszol és elmagyarázza az adott témát mégegyszer. Kérdezz nyugodtan!!!

Barack 🙂

Norbert Blum

1 hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .