Tanfolyam

Még lehet csatlakozni!

Menesztés Szépjuhászné állomásom
Menesztés Szépjuhászné állomásom

Szerencsére az idei évben is rendkívül sok gyermek jelentkezett a tanfolyamra, de ha esetleg valamelyik ismerősöd lemaradt volna a megnyitóról, nem kell várnia február 2-ig! Az elkövetkezendő két pénteki alkalom során még lehet csatlakozni az 50. Gyermekvasutas Tanfolyamhoz!

 

[quote]

A pótjelentkezés keretében érkező gyerekekre is érvényesek az alkalmassági feltételek:

  • az általános iskola 4-6. osztályába vagy ennek megfelelő gimnáziumi osztályba járnak;
  • iskolai tanulmányi átlaguk legalább 4,00;
  • hozzájárulást kapnak az iskolájuktól;
  • megfelelnek egy egyszerű orvosi alkalmassági vizsgálaton;
  • szülei beleegyező nyilatkozatot tesznek.

Kérjük, hogy a jelentkező gyerekek szülei telefonon vegyék fel a kapcsolatot a Gyermekvasút vezető oktatójával a (20)-331-4011 számon.

Baross Gábor Oktatási Központ
Baross Gábor Oktatási Központ

Beiratkozni az első két elméleti foglalkozás előtt személyesen lehet. Ezeket a foglalkozásokat a Baross Gábor Oktatási Központban tarjuk – melynek címe: Budapest VIII. kerület, Luther utca 3. – a következő időpontokban:

  • 2012. október 12. péntek 15:15-18:15
  • 2012. október 19. péntek 15:15-18:15

A pótbeiratkozásra 15:00-kor személyesen van lehetőség. A jelentkező gyerekeket legalább egyik szülőjüknek el kell majd kísérni.

A beiratkozáskor kérjük befizetni a 7000 Ft étkezési hozzájárulást. A szombati egész napos gyakorlati foglalkozások alkalmával a gyerekeknek tízórait, meleg ebédet és uzsonnát biztosítunk. Az egyszeri étkezési hozzájárulás a tanfolyam teljes időtartamára fizetendő.

Amennyiben már kitöltötték, kérjük hozzák magukkal és adják le a jelentkezési lapot, amely az oldal végén letölthető. Az orvosi alkalmassági vizsgálat és az iskolai hozzájárulás később még pótolható. Ezek hiányában is részt lehet venni a tanfolyami foglalkozásokon.

Jegyvizsgáló
Jegyvizsgáló

Természetesen érdemes minél hamarabb csatlakozni a tanfolyamhoz. Így kevesebb pótolni valóval kezdhetik meg a gyerekek a képzést.

A jelentkező gyerekek már a pótbeiratkozás napján is részt vehetnek a foglalkozásokon, melyek 18:00 óráig tartanak. A Gyermekvasút eddig az időpontig biztosítja részükre a felnőtt felügyeletet a Baross Gábor Oktatási Központban. Írószert és uzsonnát hozzanak magukkal. A tankönyveket, füzeteket és egyéb felszerelést a Gyermekvasút biztosítja.

További információ

A képzéssel kapcsolatos további információért, valamint egyéni igények és különleges kérések egyeztetésével kapcsolatban keressék a Gyermekvasút vezető oktatóját. E-mailben az oktatas@gyermekvasut.hu címen vagy telefonon a (20) 331 4011 számon várja az érdeklődők jelentkezését.

Forrás: http://www.gyermekvasut.hu/chrw_notices.php?extend.500[/quote]

A jelentkezési lap az alábbi linken érhető el: http://alagut.gyermekvasut.hu/images/tanfolyam/jelentkezesilap.pdf

A tanfolyam rendje: http://sihuhu.com/2012/09/tudnivalok-a-tanfolyammegnyitorol/

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .