Cikkek Ti írtátok

Ti írtátok: "Nagy változások az otthonban"

A lányöltöző és a hangszer szoba fala kidöntve
A lányöltöző és a hangszer szoba fala kidöntve

Már néhányan észrevehettetek kisebb változásokat a héten, az otthonban, amikor szolgáltatok ügyét intéztetek vagy csak úgy felmentetek. Először a nagy szállópor tűnhetett fel mindenkinek, majd a nagy fúrás-faragás zaja. Persze mindenki gyorsan megnézte, hogy honnan jön a zaj és vajon mit csinálnak, miért? Nos először a gyermekvasutasokért alapítvány irodájából (sajnos nincs képem róla ) választottak le egy nevelői szoba mértetű darabot raktár kiépítésének szempontjából. Lehet, hogy ide jön a hangszer szoba tartalma (eddig a nevelőitől balra volt). De most jön egy nagyon rossz hír a LÁNYOK SZÁMÁRA. Mai nap szereztem tudomást, hogy a lányok csekély méretű öltözőjéből szintén egy kisebb helyiség lett. A hátsó „menők helyét” választották le, ami a hangszer cuccok szobájával együtt egy új, tágabb helyiséget alkotott. Erre azért volt szükség, mivel a vörös szobából a téli/nyári ruha tartalmát ide behozzák és a vörös szoba ezáltal felszabadul.

De ennek ellenére az otthon tele van a Manka klubb emberei által készített szebbnél-szebb pókhálókkal, szellemekkel és kisebb díszekkel. Egy sport sarok is kialakult a vörös szobától balra. Itt a sportkedvelők sportújságokat olvashatnak, gombfocizhatnak és még kisebb játékokkal játszhatnak. Összességében ez a néhány dolog történt mostanában az otthonban. 🙂

SzabiGeri XV. csoport

SzabiGeri

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .