Tanfolyam

51. tanfolyam

51. Tanfolyam - Megnyitó

Te emlékszel még arra pillanatra amikor megtetted az első lépéseket az Otthon, vagy a tábor területén? Emlékszel arra, hogy ki volt az aki felvezetett a tornaterembe és mit játszottatok ott?

39

gyermek még egészen biztosan emlékszik a tanfolyam-megnyitójának  minden egyes percére. Hiszen ennyi lelkes, leendőbeli kispajtás indult útnak ma korán reggel, hogy a zuhogó esővel dacolva, gyermekkori álmainak eleget téve megkezdje pályafutását a Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton. Amíg ők odafent a tornateremben játszottak és megismerkedtek egymással, a szülők beíratták őket és végighallgatták a megnyitókon már megszokott tájékoztatót. Miután véget ért az előadás, a szülők és gyermekeik kaptak pár percet, hogy elbúcsúzhassanak. Ezután a szülők részére véget ért a megnyitó, de a gyermekek megismerhették a tanáraikat, valamint az eddig még számukra értelmetlen tantárgyak nevét és lényegét is. Jelenleg két osztály még mindig a bemutatkozó órákon ül, de kettő már a finom ebédet fogyasztja. Reméljük délután nem fogja őket megakadályozni a szakadó hó az ilyenkor szokásos kirándulásukban. Ha minden a terv szerint halad, akkor hamarosan felszállnak a különkocsijukba és elutaznak a Széchenyi-hegyre. Ott elsétálnak a játszótérre, ahol az ifik egy kis játékkal készülnek nekik, majd a fogassal leutaznak Városmajorba, ahonnan egy rövid sétával a Széll Kálmán téren álldogáló szüleik karjaiba futhatnak miután megtanulták, hogyan köszönnek el a gyermekvasutasok.

Lezárult az elmúlt napokban a SiHuHu-n zajló játék, melyben megtippelhettétek, hogy hányan fognak jelentkezni az 51. gyermekvasutas Tanfolyamra. Eszerint a legpontosabban tippelő pajtás 62 fővel Torma Bori XII. csoportos lett. Neki ezúton is gratulálunk, rövidesen átveheti emléklapját. (A pontos listát ma este töltjük majd fel, a legpontosabban tippelő: Zábárdi Botond, volt vasutas lett 35 fővel.)

Dávid

 

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .