Cikkek Gyermekvasút Hírek

Fornetti – Miénk a 3. hely!

Fotó: Kaliszky Zsolt
Véget ért a verseny, megkaptuk a nyereményt!

[dropcap]M[/dropcap]inden bizonnyal te is emlékszel rá, hogy a tanév első felében a Fornetti szavazás lázában égett az egész Gyermekvasút. A tanfolyamosoktól, a pajtásokon és ifiken keresztül, egészen a felnőtt dolgozókig mindenki nap, mint nap szavazott a Haramia győztes csapatának csoportképére, hogy minél előkelőbb helyen végezzünk a versenyben. A szavazás során egyszer elnyertük az adott heti legtöbb szavazatot is. Ám a főnyereményért vívott harc a tavalyi év legvégéig tartott. A játék ideje alatt összesen 28699 szavazatot gyűjtöttünk össze. Ez átlagosan azt jelenti, hogy naponta több mint háromszázan szavaztak a gyermekvasutas csoportképre. A megszerzett szavazatok a harmadik helyre voltak elegendőek. Ennek köszönhetően 100.000 forintos pénzjutalomban részesültünk, melyet az elkövetkezendő programokra fordítunk. Az óriás csekket elhelyezték az otthonügyeletes asztal mögötti falfelületre, melyet így minden az otthonba betérő személy láthat.

[box_tip]

A jutalom átadásának képeit itt találjátok:

[button link=”http://keptar.gyermekvasut.hu/index.php/Csoportok/11csoport/Fornetti-nyerem-ny-tad-s” variation=”rust”]Kattints ide a képek megtekintéséhez![/button]

http://keptar.gyermekvasut.hu/index.php/Csoportok/11csoport/Fornetti-nyerem-ny-tad-s

Fotók: Kaliszky Zsolt

[/box_tip]

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .