Klub Szakmai

Delta – Rákospalota-Újpest és Angyalföld-elágazás

Május 24-én, péntek délután hosszú idő után újra Delta! 🙂

Rákospalota-Újpest állomást és Angyalföld-elágazást nézzük meg, mindkét helyszínen rengeteg szakmai érdekesség látható: tekerős sorompó, kétirányú retesz, SIEMENS-blokkos bizt.ber. fényjelzőkkel kiegészítve, nem önműködő biztosított (vonalblokkos) térközbiztosítás!

Találkozó: 15.00-15.15 között a Nyugati pályaudvar I. vágány végénél. 15.28-kor indulunk a 2416. számú vonattal Rákospalota-Újpestre!
Akinek közelebb van Rákospalota-Újpest, mint a Nyugati, az oda jöjjön 15.40-re!
Az állomás megtekintése után visszavonatozunk Rákospalota-Újpestre, majd onnan átsétálunk Angyalföld-elágazáshoz. Innen vonattal megyünk vissza a Nyugatiba, 18.30-19.00 között érünk be.

Hozzatok BKSZ bérletet az utazáshoz! Ha nincs, vegyetek magatoknak vonatjegyet (összesen 375 Ft), együtt nem fogunk jegyet vásárolni! [A szükséges jegyek: Nyugati->Rákospalota-Újpest, Rákospalota-Újpest->Istvántelek, Istvántelek->Nyugati.] Enni-, innivalót is érdemes hozni. Aki tud, hozzon láthatósági mellényt is, legyen szíves! 🙂

Várunk mindenkit sok szeretettel:
a Delta patrónusai és ifijei

Rákospalota-Újpest BDVmot (forrás: http://indafoto.hu/ssabi)
Rákospalota-Újpest BDVmot
(forrás: http://indafoto.hu/ssabi)

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

1 hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .