Tanfolyam

Füstipark – Tanfolyam

51. tanfolyam - Füstipark 2013. (Fotó: Kaliszky Zsolt)

X akció

Bomba jó!

2013. április 2-án reggel 30 tanfolyamos gyerekkel találkoztunk a Nyugati pályaudvaron, amikor kezdetét vette a kirándulás a Füstiparkba.

Amikor megérkeztünk a Vasúttörténeti parkba, az újonc titikosügynökökre rögtön feladat várt. X professzor, az elvetemült tudós ugyanis újabb gonosz tervet eszelt ki, és egy bombát rejtett el a park területén. A titkosügynök palánták egész nap kutattak a bomba után, miközben rengeteg izgalmas dolgot megtudtak a mozdonyokról és az egész vasútról.

Délután kezdetét vette a titkosügynök tréning, ahol az A, B, C és D egység egymás ellen küzdött meg hajtányverseny és partizánozás során. Bebizonyíthatták képességeiket a lézer pályákon, robbanó bombák között, gyors válaszolás közben, professzoroknak és bombáknak álcázva magukat, illetve kitöltve az egész eddigi titkosügynök létükre alapozott rejtvényt.

51. tanfolyam - Füstipark 2013. (Fotó: Kaliszky Zsolt)
51. tanfolyam – Füstipark 2013. (Fotó: Kaliszky Zsolt)

Később X professzort elfogta két kommandósunk és megbilincselve elszállították. A bombát a nyomozás alapján egy arra tévedt piaci árus találta meg, aki már jó ideje ismeri az ügynököket. Miután a bombát hatástalanítottuk, el is érkeztünk a nap fénypontjához, amikor is minden újoncból igazi titkosügynök vált.

A nyomozáshoz legtöbbet hozzátevő B osztály mehetett a kerti vasúttal egy kört, míg a többi osztály ügynökei felkészültek az indulásra. A kitüntétésüket büszkén viselve indultunk el, egy utolsó Lapata után.

Minden titkosügynök mosolyogva ment haza élményeit mesélve. A következő küldetéshez is sok sikert nekik! Az X akciót lezártuk. Bomba jó volt 🙂

[button link=”http://keptar.gyermekvasut.hu/index.php/Csoportok/Tanfolyam/51-tanfolyam/F-stipark-2013″ variation=”darkgrey”]További képek[/button]

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .