Egyéb

Logisztori – Sötét

Logisztori
Logisztori

Sötét, kivilágítatlan autó megy az úton, hang nélkül suhan. Egy kivilágítatlan kerékpáros annak ellenére, hogy nem hallja az autót, sejti, hogy nem lenne szerencsés éppen akkor átkelnie az úton. Honnan sejtette?

A megfejtéseket hozzászólásban várjuk! Ehhez nem kell mást tenned csak egy kicsit lejjebb tekerni az oldalt! Ha bármilyen hibát észlelsz keress minket ezen az e-mail címen: sihuhu@gmail.com

Logisztori szabályok: „A mesélő elmondja a történeteket a társaságnak. Általában elég meghökkentőek, de valójában nem történetek, hanem csak TÖRTÉNET VÉGEK. A feladat az, hogy ki kell találni a többieknek, hogy mik voltak az előzmények. Kérdéseket tehetnek fel a helyszínre, tárgyakra, körülményekre vonatkozóan, amelyre a mesélő válasza csak ‘igen’, ‘nem’ vagy ‘nem jellemző’ lehet. Itt mindenki belead apait-anyait, a közös gondolkodás segít a megfejtésben. ”

 

PÉLDA:
A sivatagban van egy két méter átmérőjű cső. Az egyik végén is benéz egy oroszlán, aztán a másik végén is benéz egy másik oroszlán, és mégsem látják egymást.

Miért?

Megfejtés: Nem egyszerre néznek bele!

Sasfalvi Tibor

1 hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Onnan, hogy nem biztos, hogy éjszaka volt, lehet hogy nappal jött az autó, és így a kerékpáros könnyen észrevehette.