Szakmai Vasúton

Novemberben is pótlóbuszozunk!

A BKK tájékoztatása szerint november 14-ig fog tartani a 61-es villamosok vonalán a Nagyhíd felújítása, ugyanis az építkezés során a felüljáró egyéb, súlyos hibáira is fény derült, aminek javítása nem tűr halasztást! Éppen ezért két héttel meghosszabbították a vágányzár időtartalmát, tehát november 14-ig villamos helyett, csak a pótlóbusszal tudjátok majd megközelíteni Hűvösvölgyet! Eközben forgalomba álltak a 61-es és az 59-es vonalakon az első FUTÁR berendezéssel felszerelt T5C5K2 típusú villamosok, melyről Sáringer Balázsnak sikerült is fényképeket készítenie!

Valamint novemberben is folytatódik az M2-es metró új biztosítóberendezéseinek próbája is, ami miatt a metrók helyett több hétköznap este és néhány hétvégén pótlóbuszok fogják szállítani az utasokat a teljes vonalon! (A szerelvények nem fognak közlekedni 20 órától üzemzárásig az alábbi napokon: október 28., 29., 30., november 4., 5., 6., 7., 8., 11. és az alábbi hétvégén, egész nap: november 9.,10.).

A kieső hétvégéken értelemszerűen nem fogtok tudni bemenni a szolgálataitok reggelén a mozgólépcsőkhöz, hanem a bezárt kapuk előtt tudtok csak találkozni. Ha ezeken a hétvégéken szolgáltok, érdemes rákérdezni az ifijeiteknél a találkozó pontos helyszínére!

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .