Egyéb

Tánc klub

Tánc Klub
Tánc Klub

Ott voltál a Reflektoron? Tetszett a táncos lányok előadása? Szeretnéd te is kipróbálni magad a tánc műfajában? Szabadok a kedd délutánjaid? 

            Akkor itt az idő, hogy elgondolkodj, és csatlakozz TE is a TÁNC KLUB-hoz.

A Tánc Klub megalakulása óta már rengeteg gyermekvasutas eseményen, rengeteg változatos stílusú tánccal lépett fel, és ezt a jó szokást továbbra is tartjuk. De még semmiről sem vagy lemaradva, hiszen most, hogy a Reflektoron a lányok bemutatták legújabb táncuk: a Little Party-t, újult erővel indulunk neki a további alkalmaknak az évben, és új remek táncokkal készülünk a Gyermeknapra és a következő nagyvasúti programra. Az alkalmak fent az Otthonban általában a vörösben zajlanak, a bemelegítés alatt akár a régebbi táncokat is megtanulhatod, ahogy a többiekkel táncolod, majd jönnek az izgalmasabb új lépések.

Ha van kedved felejthetetlen délutánokat tölteni egy jó közösségben, és közben táncot tanulni, (legyél fiú vagy lány, kicsi vagy nagy, profi táncos vagy még kezdő) a Tánc Klub sok szeretettel vár:

Keddenként 17-19 óráig a Gyermekvasutas Otthonban.

Amit hozz magaddal:

esetleg váltóruha;

némi innivaló;

és a jókedved. 🙂

A Tánc Klubos ifik nevében: Gyulai Zsófi.

Antal Végh

Pajtás: 48. tanfolyam, VII. csoport
iFi: 58-59. tanfolyam, IX. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .