Cikkek Hírek

Jelentkezés ifiképzésre 2014.

iK - ifiképzés
iK - ifiképzés

Szeptember 13-ától elindult a jelentkezés a Gyermekvasút 2014/2015-ös tanévi ifivezető képzésre. A jelentkezéshez elengedhetetlen információkat, a képzés követelményrendszerét és részletes leírását megtalálod az alábbi linken (hivatalos információk):
http://alagut.gyermekvasut.hu/pajtasok/hirek/247-ifikepzes2014

[box_warning]Fontos, hogy az információkat csak az alagútba történő bejelentkezés után érheted el, ha nem ismered a felhasználónevedet és jelszavadat, akkor az
alagut@gyermekvasut.hu
email címen kérhetsz segítséget![/box_warning]

A legfontosabbak (nem hivatalos információk):

  • Az idei jelentkezési lapot a nevelőtől, vagy az alagútról szerezheted be.
  • A jelentkezéshez önajánlást kell készítened, melynek részleteit szintén az alagúton találod (tényleg nagyon figyelj a megadott instrukciókra, margó, stb.)
  • Leadási határidő: 2014. szeptember 21. (vasárnap) 17:00 óra, (önajánlás és a jelentkezési lap is), a lapokat a nevelőnek kell leadni
  • Az IK-ra felvettek névsora várhatóan október 1-jétől érhető el az otthonban és az alagúton, ám erről a SiHuHu-n is találsz majd információkat!
  • Az első IK alkalom: október 02., csütörtök  15.30-19.00

 

[quote]5. A leadandó anyagok általános formátuma, egyéb utasítás hiányában:

a, A4 méretű, tiszta (nem vonalas / vonalazott / négyzethálós) lap (lapok);
b, A lap összes szélétől (lent, fent, jobbra, balra egyaránt) 1,5 – 2 cm margót kell hagyni (de ne legyen láthatóan behúzva). A margón kívül semmit ne írj! (tehát a nevet se, témát se, oldalszámot se, stb. SE!)
c, Minden lapon, a felső részen (de a margón belül), a bal oldalon a név és csoportszám, a jobb oldalon a téma rövid megjelölése, lent középen az oldalszám (ha több oldal), a végén keltezés és aláírás.
d, Előlapot csak a nagyobb, több oldalas munkákhoz készíts.
☼ Jellemző hiba, hogy a margón kívül is írtok, illetve hiányzik a dátum és az aláírás. Kérjük, figyeljetek erre!

A leadandó anyagok kézírással és kinyomtatva egyaránt elkészíthetők (kivéve, ha kifejezetten kérjük valamelyik írásmódot – az Önajánlást és a Játéktárat pl. csak kézírással fogadjuk el).[/quote]

http://alagut.gyermekvasut.hu/pajtasok/hirek/247-ifikepzes2014

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .