Cikkek Csereút Szakmai

Csereutak – 0. rész

Ugye Te is szeretnél egy másik kisvasúton szolgálatot teljesíteni? Megismerni különböző országok nevezetességeit? Új barátokra szert tenni úgy, hogy nem is Magyarországról valók? És közben végig nevetni, sok-sok élményt szerezni, miközben más gyermekvasutasokkal vagy?

Na, ez volt a sablonszöveg! Gondolom, már kitaláltátok, hogy a csereutakról lesz szó. Ha most megfogalmazódik a mondat a fejetekben, hogy „Köszi, nem kell, már tudom mi az a csereút…”

…akkor STOP! Olvass tovább! A részleteket, hogy valójában milyen király is a csereút, biztos vagyok benne, hogy nem tudjátok!

Drezda, Berlin, Cottbus és Chemnitz… Én sajnos nem jutottam el ezekre a helyekre, de annyi beszámolót hallottam róluk, és a mesélők mindig olyan kedvvel és csillogó szemmel mesélték, hogy a végére már nekem is kedvem támadt részt venni egyen. Így hát a következő pár hétben sorra vesszük az összes német kisvárost, ahol kisvasutat találhatunk, élménybeszámolókkal, képekkel, valamint vicces és izgalmas történetekkel, ami gyermekvasutasokkal történt!

Garantálom, a végére már azt a pár hónapot se fogod majd kibírni, ami a csereutakig hátra lesz! Várod már? Akkor hadd szóljon!

Folytatása következik…

Antal Végh

Pajtás: 48. tanfolyam, VII. csoport
iFi: 58-59. tanfolyam, IX. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .