Cikkek

Manka Klub

Engedd szabadjára fantáziád!

Akárki lehet alkotó, nem kell ahhoz tehetség. A tehetség csupán segít megalkotni egyes alkotásokat – jó, ha van, de nem szükséges.

Vagy legyél minimalista és alkotásaid biztos világsikert hoznak neked!

Amennyiben célod nem a világhírűvé válás, hanem csak a folyosóra való dekoráció és a hazaszállítható saját alkotásaid elkészítése, várunk szeretettel a Manka Klub alkalmain (de ha netán mégis érdekelne a már befutott alkotók közé kerülés, nálunk kipróbálhatod, van-e hozzá érzéked)!

A klubokon a hangulat garantáltan jó, már csak azért is, mert a hozott süteményekben található töménytelen cukor hatása a felpörgetés.

Tavaly közösen készítettük el a két mosdó közti krétás falat, idénre is tartogatunk számotokra olyan tevékenységeket, mellyel nyomot hagyhattok magatok után a folyosón.

Következő alkalmunk december 5.-én, pénteken lesz, 15-19 óra között. Karácsonyi és téli dekorációkat fogunk készíteni. Szabad mozgás van, így ha késve érkezel vagy korábban elmész, az sem probléma.

Várunk Téged is!

 

Viki, Kriszti, Dóri, Szander, Noémi, Doki, Nati

Címkék

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .