Cikkek Szakmai

DELTA ELŐADÁSOK(K) AZ ÚJÉVBEN IS

Hull már az elsárgult levél, a karácsonyi hercehurca miatt a személyvonatok pár kocsival meg vannak erősítve, az öreg nénik a peronon már bőszen kiabálják a „hóakadály” szavacskát, s megkezdődik a hólapátolás és a váltótakarítás nagyszerű időszaka.

„S ez nem is jelenthet mást,
Csak néhány DELTA előadást”

Igen, jól tudsz már olvasni, valóban várunk Téged 2014. november 28-án pénteken 16:00-ra a Gyermekvasutas Otthonba! Ezen a napon 3 előadás segítségével tudod bővíteni tudásodat a vasút világával kapcsolatban, s még zsíros kenyeret, teát is kapsz mellé.

Füstös István bácsi tavaly már kétszer is kielemzett nekünk egy elég súlyos, ám annál tanulságosabb balesetet. Az új tanévben is hű marad hagyományaihoz, ezúttal azonban egy elég morbid sztori hátterét ismerhetjük meg, ami tele van érdekes titkokkal.

Szepes Viktor, II. csoportos ifi 8. születésnapjára egy elég béna ajándékot kapott: a józsefvárosi pályaudvar bezárását. Ennek miértjeibe, valamint a pályaudvar múltjába, jelenébe, és jövőjébe is beavat Duli Ákos, a XI. csoport ifije. Utóbbi kettőnél jogosak a kérdések: Milyen jelen!? Milyen jövő!?

A már említett Szepes Viktor pedig rozsdás síndarabokkal, a várótermek betört ablakaival, fémtolvajokkal, s egyéb remek dolgokkal vár Téged. Nyugi, vicceltem. A ma már bezárt mellékvonalakhoz ez kétségtelenül hozzátartozik, de ide nagyon hosszú út vezetett ám. Menjünk ezen végig együtt!

Tehát *naptár kinyit* 2014. november 28. 16:00 Gyernekvasutas Otthon!

*naptár becsuk*

Címkék

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .