Csereút Hírek Programok

Nyári programok | A jelentkezés lezárult

Május 9-én lezártuk a nyári programokra való jelentkezést, és a múlt hétvégén megtörtént az utazók listájának összeállítása. Idén összesen a 278 jelentkező 576 programra jelentkezett. Az összes jelentkező a kérdőíven megadott email-címen keresztül értesítve lett az elbírálásról.

Akik kiválasztásra kerültek az egyes programokra, ők programonként kaptak pozitív megerősítést a csereut.gyv@gmail.com címről. Negatív eredményű elbíráló üzenetet, csak azok kaptak, akik egyik programra sem nyertek felvételt. Így aki nem kapott egy adott programról visszajelzést, ő arra a programra nem nyert felvételt.

A résztvevőket a következő szempontok szerint választották ki: életkor, magatartás, szolgálatok száma, szakmai tudás, szakmai versenyen való részvétel, közösségi életben való aktivitás, korábbi években nyári programon részvétel.

Azért, hogy minden program teljes létszámmal tudjanak lebonyolítani, várólistákat hozunk létre az egyes programokhoz, amelyre a korábbi jelentkezők automatikusan rákerülnek.

Minden programhoz előleg befizetése szükséges, melynek összege programonként különböző. Ennek befizetési határideje június 1-je, az összeget kizárólag nevelői irodában, névvel ellátott zárt borítékban lehet átadni. Az utazók ezentúl emailban fogják megkapni az utazásról szükséges információkat.

Június elsejét követően csak abban az esetben van lehetőség az előleg visszafizetésére, ha a helyét feltöltik a várólistáról.

A véges kapacitás miatt nem mindenki tud eljutni ezekre a többlet programokra; búsulni viszont nem érdemes emiatt, hiszen így is számos programon tudnak részt venni a gyermekvasutasok (pl. tatai nagyvasúti program, sátortábor, kéthetes tábor).


A sátortáborokra és a tizenkétnapos táborra a csoportos ifivezetőknél lehet majd közvetlenül jelentkezni, amelyről a csoportvezetőségek adnak majd tájékoztatást.

Gulyás-Balla Márk

Pajtás: 55. tanfolyam, XII. csoport
iFi: 64-65. tanfolyam, IX. csoport
Ifiképzés

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .