Cikkek Kultúra

Megújultam

SiHuHu - logo
SiHuHu - logo

Papír alapú testvéremet még szüleitek és nagyszüleitek olvasgatták, majd 6 évvel ezelőtt teszt gyanánt megszülettem, akkor még egy régi gyermekvasutas fórum nevét viselve. Teltek múltak az évek, népszerűségemnek és persze pár lelkes támogatómnak köszönhetően elnyertem eddig ismert címem, a sihuhu.com-ot, az eddig ismert megjelenésem és persze az elsőre különös, kissé talán egy gőzösre emlékeztető nevem a SiHuHu -t.

Köszöntöttelek titeket papír alapon, a vasúton töltött első napotok során, mely alatt legtöbben rólam tanultátok meg első dalaitokat. Most pedig eljött az idő, hogy ismét egy új arcom mutassam meg nektek, melyet remélem ti is akkora örömmel fogadtok majd, mint annak idején én titeket.SiHuHu logo_szerksztővonalas

Elsőre talán csak az új külsőm tűnik majd fel nektek, de az idő során rengeteg új tartalommal fog bővülni a több, mint 800 cikkből álló adatbázisom, melybe remélem, hogy sokmindent fogtok ti is küldeni!
És egy kis ízelítő: Mindeközben – rovatunknak hála például a vasúthoz köthető különös pillanatokat találjátok majd meg, Csevegő interjúk – rovatunkban billentyűzet elé ültetjük a GYV érdekes arcait, Interaktív – rovatunk is újat mutat majd és ez még csak a kezdet…

SIHUHU

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .