Egyéb

Gyertek játszani, mert jó!

Tegnap böngésztem az App Storeban, amikor belefutottam a slither.io nevezetű alkalmazásba. Gyorsan utána is kerestem a neten, hiszen ismerős volt a „.io” végződés. Mikor megláttam a játékot, eszembe jutott, hogy egy hasonlónak egyszer már a rabjává váltam, mégpedig a sokatoknak ismerős agar.io-nak. Na de ez pont ugyanaz, csak a giga golyók, bogyók (vagy csak nevezzük őket köröknek), szóval körök helyett űrlénygilisztákkal kell összeszednünk a színes pontokat.

slither2

Ez önmagában nem hangzik izginek, de amikor rájössz, hogy több mint másfél órája üldözöd a kis űrlénygilisztáddal a pontokat, akkor eszedbe jut, hogy még nem írtál matek házit. Pedig a matek házi fontos!!4!

slither4

A játék irányítása nagyon egyszerű, az egérmutató után fog menni a gilisztád. Fontos, hogy ha nekimész egy ellenfélnek, akkor belőled is gyűjthető pontok lesznek és vége a játékodnak, de ha ügyes vagy és te tudod úgy bekeríteni az ellenfeledet, hogy ő menjen neked akkor ő válik gilisztává, amit ha összegyűjtesz akkor látványosan több pontod lesz.

Szóval ha megírtátok a matek házit, akkor próbáljátok ki és ide hozzászólásba írjátok meg az eredményeteket, hogy mennyire sikerült felhizlalni az űrlénygilisztátokat!

Antal Végh

Pajtás: 48. tanfolyam, VII. csoport
iFi: 58-59. tanfolyam, IX. csoport

2 hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .