Gyermekvasút Vasúton

Innováció a nyári menetrenden

Készülnek a tavaszi menetrendek

A mai napon és hétvégén készülnek el és kerülnek végleges helyükre a tavasszal, illetve a nyári időszak végéig érvényben levő menetrendi tájékoztatók.

Messenger kód - Gyermekvasút, Budapest
Messenger kód – Gyermekvasút, Budapest

A menetrendek már a márciusban megismert arculattal készültek és teszt jelleggel az – országban először – az egyelőre csak a vállalkozások számára elérhető Messenger kódokat is tartalmaznak. A Messenger kódok egy hamarosan érkező Facebook Messenger frissítéssel válnak elérhetővé okostelefonokon.  Ezek segítségével nem kell majd begépelni és megkeresni az üzeneteink címzettjét, hanem a kódot a kamera elé tartva azonnal üzenetírásba kezdhetünk.

A mai nap érdekessége még, hogy a vágányzári menetrendben (S-H-O-100-200) 38 gyermekvasutas állt szolgálatba, így a hangosbemondói, peronügyeletesi feladatok betöltése után még 4 pajtás került beosztásra otthonügyeletesnek. Az ő feladatuk a menetrendek nyomtatásával és laminálásával egészült ki .

Fotók: 100/5 W

Menetrendek:

Laminálás és nyomtatás:

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .