Klub Programok Szakmai

RENDHAGYÓ DELTA KLUB JÖN – JELENTKEZZ A NEVELŐNÉL!

„A következő megálló Pongrácz úti Trolibusz garázs!”-hangzik a BKK utastájékoztatójából.
Na, de miért is? Erre nagyon egyszerű a válasz, sőt már lehet, hogy tudod is. De, ha nem, akkor elárulom neked 😉
Szóval a titok nyitja ott kezdődik, hogy alkalmad nyílik betekintést nyerni a Delta Klub keretein belül a Pongrácz úti Trolibusz garázsba április 22-én (pénteken) . Ezen a kihagyhatatlan alkalmon 15 órakor találkozunk a Puskás Ferenc Stadion metrókijáratánál, majd egy különtrolival fogunk utazni egészen a garázsig, ahol aztán kipróbálhatod, eléggé erős vagy-e ahhoz, hogy az áramszedőket feltedd a felsővezetékre. Ezen felül betekinthetsz a trolivezetők szolgálatba állásának menetébe is. Sőt, érdemes egy szempillantást vetni a járműparkra is, mivel találunk rengeteg érdekes járművet a ’70-es évek trolijaitól kezdve az idén debütált új Solarisokig! Ezt követően a különtrolinkkal visszautazunk a Puskás Ferenc Stadionhoz , hogy 18:30-kor könnyes búcsút vegyünk egymástól.
Ha jelen kis írás felkeltette az érdeklődésedet, akkor nincs más dolgod hátra, mint:


 április 20-ig a nevelőnél személyesen vagy telefonon jelentkezni (a létszám korlátozott, max. 30 fő tud részt venni, tehát siess! 🙂
 április 22-én (pénteken) 15:00-ra a Puskás Ferenc Stadion villamos felőli metrókijáratánál megjelenni
– és láthatósági mellényt hozni!

 

 

 

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .