Gyermekvasút

Hallasd a hangod!

A múlt héten véget ért a tanítás, mindenki megkapta a bizonyítványát, elkezdődött az első turnus, egyre később sötétedik, süt a nap, egyszóval: itt a nyár! Mindenki nagyon boldog, erre vártunk 9 hónapot (nehéz szülés volt, hahaha), de ilyenkor sajnos mi, gyermekvasutasok, ritkábban találkozunk egymással. Napok, hetek, esetleg egy egész hónap telik el a csoportunk nélkül, ám természetesen ez idő alatt sem szeretnénk lemaradni semmiről.

Éppen ezért invitálunk mindenkit a SiHuHU szerkesztőségébe! Jó, még ha nem is szó szerint (ugyanis nincs is menő szerkesztőségi épületünk), virtuálisan annál inkább! Ha bármi izgalmas történik veletek a nyáron, akár táborban, sátortáborban, netán csereúton, foglaljátok szép mondatokba, és küldjétek el nekünk, hogy gazdagíthassa a Ti írtátok rovatot! (Gyakorlati tipp: a kibernetika kiszámíthatatlansága miatt a legbiztosabb az, ha elkülditek egy ifiteknek, és ő majd továbbítja nekünk, de közvetlenül nekünk is küldhetitek, ahol csak tudjátok.) Ha esetleg ódzkodnátok szép mondatokban fogalmazni, ugyanakkor van egy sokatmondó képetek/videótok/röntgenképetek a dologról, persze azt is szívesen fogadjuk. Meghívásunk természetesen nemcsak a nyárra szól, bármikor várjuk lelkes beszámolóitokat bármiről, aminek köze van szeretett vasutunkhoz (sőt, akár még olyanról is, aminek nincs)!

Ha nincs kedved írni nekünk, akkor csak simán kövesd a SiHuHu-t, és reménykedj, hogy mások bátrabbak lesznek nálad, és így nem maradsz olvasnivaló nélkül! 🙂

A gúnyosabb lelkületű olvasók dolgát pedig így elöljáróban is megkönnyítem ezzel a mémmel 🙂

Mesélj még!

Címkék

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .