Egyéb

Programajánló – Színházak éjszakája

Ha még nincs programotok szeptember 17-én estére (vagyis egész éjszakára) akkor most mutatok nektek egy tök jó szórakozást.

Évek óta megrendezik Budapesten a Színházak éjszakája nevű programot, ami hatalmas sikert szokott aratni. Ilyenkor egy éjszakára Budapest legtöbb színháza megnyitja kapuit és különféle programokkal(pl. színházbejárás, backstage, tánctanulás, acapella előadás vagy éppen rögtönzött dráma szakkör, színészi pályaorientációs tanácsadás) illetve előadással várja az érdeklődőket. Bárki megtalálhatja a kedvére való időtöltést, hiszen a legkisebb korosztálytól a felnőtteken át a nyugdíjasokig mindenkinek szerveznek programokat. Ráadásul a karszalag – amivel egész éjszaka oda mentek ahova akartok – nem is olyan eget verően drága; diákoknak csak 1500 forint. Ha még nem voltatok, de szeretnétek kipróbálni ezt a szuper kulturális programot, akkor szóljatok anyunak-apunak és/vagy osztálytársnak, barátoknak és irány közösen felfedezni a Színházak Éjszakáját 2016-ban + a csodás esti belvárosi hangulatot.

Ha megjött a kedved itt találsz bővebb információkat. A Facebook eseményért kattints ide.

UI: Ha szerencsétek van még velem is összefuthattok valamelyik színházban 😛

 

Törölt felhasználó

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .