Egyéb

SiHuHu Snapchat!

Szóval ma lett SiHuHu Snapchat-ünk, már majdnem elég menők vagyunk az internethez, csak az instagram oldal hiányzik, de azt majd lehet, karácsonykor találjuk ki nektek 😉

Na de mi is az?

A Snapch14182504_1082964028448874_1239472210_nat 2011-ben jelent meg, akkor még csak azt az alap funkciót töltötte be, hogy az ismerőseinknek képeket küldhettünk, amiket ők megadott ideig láthattak. Alapfunkciója és lényege, hogy adott pillanati történéseinket osszuk meg barátainkkal. Sokadik frissítésre már rajzolhattunk is a képre, majd később már videót is küldhettünk. Aztán jött a megváltás, amire senki nem számított. Megjelent a chat funkció a programban, így szöveges formájában is tudunk már egymásnak üzenni. Mára eljutott oda az alkalmazás – amit már többetek biztos ismer, hogy különböző filtereket is használhatunk a képeken. Lehetünk évkezdős huskyk vagy katonák de akár még ananászok is. Ezekkel a fejlesztésekkel iszonyatosan növekszik a cég, a fiatalok körében már a legnépszerűbb közösségi alkalmazássá nőtte ki magát a Snapchat.

Mivel sokatok rendelkezik Snapchattel és mivel menő és vagány, így a SiHuHunak is létrehoztunk egy fiókot, ahol olyan különleges tartalommal találkozhattok majd, amivel itt az oldalon lehet, nem 😉 😛 Higgyétek el megéri követni minket.

 

A legfontosabb!!!!!
sihuhucom néven kell minket keresni, és az első követőinkről nem fogunk megfeledkezni 🙂

Ha valakinek így jobban tetszik akkor tessék itt a kódunk is.

SiHuHu Snapchat
SiHuHu Snapchat

Antal Végh

Pajtás: 48. tanfolyam, VII. csoport
iFi: 58-59. tanfolyam, IX. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .