Cikkek Hírek Klub Szakmai

A DELTA KLUB ismét terepen!

Március 5-én vasárnap újra felkerekednek a Gyv vasútbarátai, hogy egy rendkívül tartalmas napot töltsenek el szolnoki vasútállomás titkaiban. Jelentkezz te is a nevelőnél!

 

A szolnoki vasútállomás komoly forgalmat bonyolít le, elsősorban a vasúti személyszállításban. Egyik komoly állomása a 100-as illetve 120-as fővonalaknak, de fejállomása a 82-es, 86-os és a 130-as mellékállásainknak is. Naponta több ezer utas és több száz vasúti szerelvény fordul meg erre, érdemes lehet tehát tüzetesebben is megvizsgálni az állomás minden zegét-zugát.

A Delta Klub keretein belül neked is lehetőséged van, hogy ezt az élményt átéld!

Március 5-én vasárnap közösen látogatjuk meg Szolnok állomást, közelebbről a jellegzetes alakú rendelkezői tornyot a rendező-, és teherpályaudvart!
Az közös találkozó 7:15 és 7:30 között lesz a Nyugati Pályaudvar nagy pénztárcsarnokában! A vonatjegy oda-vissza 2000 forintba kerül. A nap folyamán együttes étkezésre nem lesz lehetőségünk, így arra kérjük a részt vevőket, hogy mindenki hozzon magával megfelelő mennyiségű (és minőségű :)) ételt és italt!

A program végén 17:45-re érünk vissza a Keleti Pályaudvarra!

FIGYELEM! A kiindulási és az érkezési pályaudvar NEM azonos, kérjük erre figyeljetek!

A programra előzetesen kell jelentkezni a nevelőnél MÁRCIUS 4-ig!

Várunk mindenkit szeretettel és sok-sok izgalommal!

Delta Klub

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .