Klub Ti írtátok

Gasztro klub – Mexikói beszámoló

A Gasztro klub ismét egy újabb különleges helyre látogatott el, ez nem volt más, mint a Gringos Amigos.

Az alkalomról így írt egy résztvevő:

„A Gasztro klub március 28-án, kedden ismét összeült. Ezúttal a mexikói konyha rejtelmeit fedeztük fel, a Deák térhez közel eső Gringos Amigos névre hallgató helyen, az Anker köz 2-es szám alatt. A találkozó 16:30-kor volt a Deákon, majd onnan átgyalogoltunk az étteremhez. Összesen 8-an voltunk az ifikkel együtt. Az étterem egy kis utcában van elrejtve, de szín áradata miatt könnyen észrevehető. Mikor bementünk, egyből egy fal tárult elénk, tele papírokkal, amik véleményeket tartalmaztak. A hely egyébként nem volt nagy. Az asztalok a bejárat mellett voltak, szemben pedig a pult, ahol felvehetted a rendelést, és a pénztár ahol fizetés után megkaptad azt. Sokféle étel volt, kezdve a Tãcotól, a tortillán át a churrosig. A hely különlegessége az, hogy te állíthatod össze, mi kerüljön az ételedbe. Miután mindenki megkapta a rendelését, leültünk a Gasztro klub számára FOGLALT asztalhoz. Az ételek finomak voltak, gyors volt a kiszolgálás, az ott dolgozók kedvesek voltak. (És újra tölthető volt a pohár, ami szerintem tök jó.) Körülbelül 2000.- forintból mindenki jól lakott. 17:30-kor volt vége, és köszöntünk el egymástól az étteremben.”

Bardovits Benedek (7. csoport)

Ha unod már a hétköznapi gyors éttermeket, és szeretnél valami újat megkóstolni, akkor szívesen várunk a következő alkalmunkra!

Dóri_Ági_Netti_Bálint_Milán

Címkék

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .