Klub Ti írtátok

Gasztro Évindító – Élménybeszámoló

Gasztro Klub – Évindító alkalom

 

Sziasztok! A Gasztro Klub megtartotta 6-án az évindító alkalmát, amely során a Pizza Manufaktúrába látogattunk el. Az alábbiakban Puha Bernadett (XV.) élménybeszámolóját olvashatjátok:

„Nagyon vártam a 2017.10.06-át, több okból is. Ez a nap nagyon izgalmasnak ígérkezett. Nem, csak azért, mert nekem a mai napon nem volt tanítás, hanem azért is, mert ezen a napon volt az év első Gasztro klubja. Általában a Gasztro klub arról szól, hogy jövünk, eszünk, jót beszélgetünk és utána hazamegyünk. De ez a mai Gasztro klub különlegesre sikerült, mert rekordot döntöttünk a résztvevők számával. Ez egy kissé felborította a menetrendet.
16:40-kor találkoztunk a Kálvin téren az M3 kijáratánál. Mire én a tesómmal odaértem, egy páran már voltak ott. Az induláskor az ifik (Milán-Dóri-Bálint-Netti-Anita-Dávid) szája tátva maradt, amikor a tavalyi rekordhoz (8 fő) képest megjelentünk 23-an. Akik régebben is jártak a Gasztro klubra, azok tudják, hogy ez már nagyon sok gyereknek számit. A mai napon a Pizza Manufaktúrát néztük meg. Ezt értsétek szó szerint, mert annyian voltunk (szerencsére), hogy mindenki csak bekukkanthatott az étterembe. Körülbelül 16 fő fért volna be, de mivel rajtunk kívül voltak mások is, így az teljesen kizárt volt, hogy egymás nyakába üljünk. Szerencsénkre az ifik egy gyors kupaktanács után előálltak a B tervvel. A következő célpont a Bálna lett. Na, nem az élőlény, hanem a Kulturális Központ. A terv része volt, hogy Bálint odahozza utánunk a pizzát. Így lett saját pizzafutárunk is.:). Minden a terv szerint haladt addig a pillanatig, amíg egy, a Bálnában dolgozó biztonsági őr ki nem tessékelt minket, mondván, hogy ott nem lehet enni és épp konferencia zajlik. Ifik újabb kupaktanácsa után, irány a közeli park. A parkból viszont vissza kellet menni a Kálvin térre, ugyanis a pizzafutáraink – alias Bálint és Milán – a dugó miatt nem tudtak a parkig eljutni, ezért nekünk kellet visszamenni a kiindulási pontunkhoz. Amikor megláttuk Milán kezében a pizzákat, úgy éreztük, mintha napok óta nem ettünk volna. Elég félelmetes lehetett, amikor 23 ember egyszerre indul meg a pizza felé. A jó hír, hogy végül senki nem maradt éhes és Milán is túlélte az EINSTAND-ot.
Nekem nagyon tetszett a mai nap. Remélem, hogy következő alkalommal megdöntjük a mai napi rekordot, és még többen leszünk, ebben a nagyon jó társaságban.”

Ha a fentebb írtak alapján megjött a kedved egy közös, jó társaságban eltöltött evéshez, akkor várunk titeket a következő Gasztro Klub alkalmon!

Törölt felhasználó

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .