Tanfolyam

Tanfolyamos ifik bemutatkozása

Az alábbiakban olvashatjátok a 60. Gyermekvasutas Tanfolyam ifivezetőinek bemutatkozását.

Tanfolyami vezetők:

Sziasztok!
Zsolti vagyok, és tanfolyami csoportvezetőként én is minden tanfolyami alkalmon ott leszek veletek. 20 éves vagyok és idén 5 éve ifivezető. Remélem, hogy az ifikkel sok-sok jó élményben lesz részetek!

Gyulai Zsófia

Sziasztok!
Gyulai Zsófi vagyok, 20 éves. 2007-ben kezdtem a tanfolyamot, és ez az ötödik évem ifiként a vasúton, ahol a 12. csoport vezetése mellett Zsolti munkáját segítem a tanfolyamon. Ezen kívül már egyetemre járok, ahol most kezdtem a második évem pedagógia szakon, hiszen nagyon szeretem a gyerekeket, így később is velük szeretnék foglalkozni. A szabadidőmben, amikor tehetem, nagyon szeretek olvasni, vagy színházba, moziba járni.

Bármilyen kérdésetek, kérésetek van, keressetek minket is bátran Zsoltival! 🙂

 

 

A osztály:

Bukovszki Lili


Sziasztok!
Bukovszki Lili vagyok, idén 5 éve, hogy elkezdtem a tanfolyamot, éppen úgy, ahogy most ti. Az 50. tanfolyammal lettem vasutas, ezután az 1. csoportnál töltöttem felejthetetlen pajtás éveimet, és most az A osztály osztályfőnöke leszek. A Budai középiskola gimnáziumi részében, természettudomány szakon tanulok. Nagyon szeretek focizni (pár évig egyesületben játszottam), imádok enni, Disney meséket nézni, Franciaországot és ezeken kívül élek-halok a cicákért, nekem is van egy, Sütinek hívják.
Nagyon sok sikert a tanfolyamon! Ha bármi kérdésetek/kérésetek van, vagy esetleg csak beszélgetni szeretnétek valakivel, akkor bátran forduljatok hozzám!
Puszi, Lili

 

Jancsurák Bence


Sziasztok!
Jancsurák Bence vagyok, 16 éves és a Lónyay Utcai Református Gimnáziumba járok. 2012-ben kerültem fel a Gyermekvasútra, ahol 5 felejthetetlen évet töltöttem el a VII. csoportnál. Érdekel a fotózás, a földrajz és a vasút, szóval, ha ezekkel vagy bármi mással kapcsolatban szeretnétek kérdezni, akkor az A osztályban megtaláltok.

Készüljetek fel, életetek legszebb évei fognak következni!

 

Horváth Gergő

Sziasztok!
 Gergő vagyok, és a most következő 60. tanfolyamon leszek az A osztály egyik ifivezetője. Pontosan egy 10-es számmal ezelőtt, az 50. tanfolyamon lettem gyermekvasutas, majd a tanfolyam elvégzése után a XIV. csoportnál töltöttem el 5 csodás évet. Most augusztusban töltöttem be a 16. életévemet, Solymáron lakom, egy szép kertes házban, gyönyörű környéken, és az ottani iskolában koptatom immáron 10. éve az iskolapadot, jelenleg gimnazista vagyok. Sok mindent szeretek csinálni, és sok minden érdekel, legyen szó zenéről, sportról vagy éppen a Gyermekvasútról. A zenei pályafutásom alatt idáig gitároztam, klarinétoztam és immáron 8. éve zongorázom is. Sport tekintetében jelenleg teniszezek, néha Leóval is (aki azt állítja, hogy legyőz, de ezt ne higgyétek el nekiJ), de kipróbáltam a vízilabdát, a pingpongot, a fallabdát, illetve különböző téli sportokat is. Az utóbbiak közül a síelést szeretem a legjobban, bár ezt csak kevés időm van gyakorolni, mivel általában rövid ideig tart a jégkorszak. Emellett jó pár éve zsonglőrködöm, illetve időnként járok egy zsonglőrcsapattal mindenfelé fellépni is. Magamról egyelőre ennyit, majd találkozunk a tanfolyamon. Ha bármi kérdésetek van, bátran keressetek, ha tudok, segítek. Sok sikert a tanfolyamhoz!

 

 

B osztály:

Lugosfalvi Leó

Sziasztok!
Lugosfalvi Leó vagyok, 16 éves. A Veres Pálné Gimnáziumba járok tizedik osztályba. Az összes reál tantárgy az erősségem, tehát ha oxidációs számokkal vagy hasonlókkal kapcsolatban van kérdésetek, azt bátran ;). A 48. Tanfolyam B osztályába jártam, kitűnő eredménnyel vizsgáztam és utána is csak Kiválóan megfelelt vizsgákat írtam, úgyhogy minden vasutas tantárgyban is szívesen segítek.
Már kilenc éve teniszezem. Gergővel, az A osztály ifijével is elmegyünk néha teniszezni. Idén nagy örömömre újra B osztályos lehetek, de már osztályfőnökként veszek majd részt a tanfolyamon.

Szőke Rita

Hali Srácok!
Szőke Ritának hívnak, kilencedik osztályos vagyok és a B osztály ifivezetője leszek. 4 évet töltöttem el a 7. csoport köreiben és az 51-edik tanfolyammal jöttem fel. Van egy hugicám és egy öcsém. Imádom a kiscicákat és nekem is van egy, akit Garfieldnak hívnak, mivel vörös bundája van és ugyanúgy, mint én ő, is imád enni. Nem viccelek, olimpikon vagyok evésből és alvásból. Nagyon szeretem a baba rózsaszín dolgokat egyszerűen bolondulok értük. Az egyetlen, amiért képes vagyok fölkelni a lustálkodásból, az a tenisz, amit már 2 és a tánc, amit 12 éve lelkesen csinálok. Remélem, már ti is úgy várjátok a tanfolyamot, mint én.
Ha bármilyen kérdésetek van, forduljatok hozzám bátran!
Ott tali! Puszi, Pacsi, Cica: Rita.

Faragó István


Hello!
Én Faragó István vagyok, Isti, a B osztály egyik ifije. Az 51. tanfolyam B osztályával jöttem fel. Ezután az első csoportba kerültem, ahol négy évet töltöttem. Most a Veres Pélné Gimnáziumba járok, ahol 9. osztályos vagyok. Ezen kívül az OSC-ben vívok.

Radó Dóra

Sziasztok!

Radó Anna Dóra (Dóri) vagyok. A tizedik csoportnál voltam pajtás és az ötvenedik tanfolyammal jöttem fel a Gyermekvasútra.Szabadidőmben műkorcsolyázom, szeretek olvasni, színházba járni; főzni és sütni; szeretek utazni, a barátaimmal lenni.A Szent Angéla Gimnáziumban vagyok kilencedikes.Ha bármi kérdésetek van, nyugodtan forduljatok hozzám! Várlak titeket a tanfolyamon, puszi: Dóri

 

 

C osztály:

Szabó Dávid

Sziasztok!
Dávid vagyok, lassan 6 éve gyermekvasutas. Én a C osztály osztályfőnökeként foglak titeket a tanfolyamon kísérni. 16 éves vagyok, Újpesten élek és a Szent István Gimnáziumba járok 10. osztályba. Mint ahogy a képen is láthatjátok, kedvenc városom London. Szabadidőmben krimiket olvasok vagy nézek. Ha nem értitek az órákon tanult ismereteket vagy más kérdésetek van, akkor állok rendelkezésetekre.

Nagy Ivett

Sziasztok!

Én Ivett vagyok és a C osztály ifivezetője leszek a 60. tanfolyamon. Amikor annyi idős voltam, mint ti, akkor az 52.tanfolyam A osztályába jártam és onnan kerültem a 2. csoporthoz, ahol 4 fantasztikus évet töltöttem. Most 15 éves vagyok és 9. osztályos a Magyar-Kínai Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola És Gimnáziumban. Igen, én már 9 éve tanulok kínait és nagyon szeretem. Emellett a hobbim a röplabda és a tánc. Nyugodtan fordulhattok hozzám bármivel.

Puszi- Pacsi Ivett <3

 

Bézi Gergely

Sziasztok!

Én Bézi Gergely vagyok, a legtöbben Gerinek szoktak hívni. A C osztály ifije leszek a 60. tanfolyam során. Nagyon szeretek sportolni, mozogni és utazni. Aktívan kézilabdázom, mindezek mellett még fotózni is nagyon szeretek. Az 50. tanfolyamon voltam gyerek és a hetedik csoportnál töltöttem éveim, nagyon szeretek itt lenni a vasúton.

 

 

D osztály:

Szőnyi Máté

 

Sziasztok!
Szőnyi Máté vagyok, a D osztály egyik ifije. Én a 48. tanfolyammal jöttem fel, majd szűk 5 évre a harmadik csoporthoz kerültem, most pedig a Ti tanfolyamos ifitek leszek.
Egyébként a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium tanulója vagyok, itt járok a tizedik évfolyam B osztályába. Nagyon szeretem a különféle sportokat, különös tekintettel a focira, a kézilabdára és a pingpongra. Bármi kérdésetek lenne, keressetek bátran, legrosszabb esetben nem tudok rá válaszolni. Na jó, csak vicceltem, mindenre válaszolok.
Sok sikert a tanfolyamhoz!

Ajanidisz Teodóra

Sziasztok!

Dóri vagyok. Van 2 tesóm és Újpesten élek. Az 51.tanfolyammal jöttem fel, utána 4 évet töltöttem el az első csoport tagjaként. Most a 60.tanfolyam D osztályának leszek az egyik ifije. Jelenleg az Apáczai Gimnáziumba járok most már harmadik éve. Sulin kívül aerobikozom. Ezen kívül szeretek fotózni, futni, sütni, aludni és imádom a babarózsaszínt.

Bármi kérdéssel, problémával nyugodtan forduljatok hozzám!

Várlak titeket!
Puszi: Dóri

 

Vetró Vivien

 

Hali-Gali!

Én Vivi vagyok és a 60. tanfolyamon a D osztálynak leszek a lelkes vezetője. Rólam röviden annyit, hogy a Zrínyi Miklós Gimnáziumban tanulok, van egy kutyám, és nagyon-nagyon szeretem a filmeket és a meséket is. A kedvenc mesém a Minyonok. Ezen kívül a hasamat is nagyon szeretem, legyen szó bármilyen ételről, de a karamellás Milka a legjobb mind közül.

Puszi, pacsi ♡

 

Böröcz Nándor

Sziasztok!

Böröcz Nándor vagyok,  az 52. tanfolyammal jöttem fel, a 11. csoportnál szolgáltam pajtásként 4 évet, most pedig a ti tanfolyamotokon leszek a D osztálynak az ifivezetője. Pátyon élek, és jelenleg a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnáziumban tanulok. Nagyon szeretem az állatokat, szeretek kirándulni és focizni. Remélem, sok közös élményben lesz még részünk! 🙂

 

 

Törölt felhasználó

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .