Gyermekvasút Hírek Tanfolyam

Te már az vagy, legyen ő is!

Legyél te is gyermekvasutas!
Te már az vagy, legyen ő is!

Elárulom előre: érdemes végigolvasni ezt a cikket, mert KÍVÁNSÁGSZOLGÁLATOT nyerhetsz a csoportodnak! Igen, jól olvastad, de azért leírom még egyszer: KÍVÁNSÁGSZOLGÁLAT. Ilyen felütése ritkán van egy cikknek, szóval lássuk, miről is van szó!

2018. február 3-án kezdetét veszi a következő Gyermekvasutas Tanfolyam! Mindenki (de talán leginkább a tanfolyami ifivezetők) reméli, hogy minél több ifjú vasutasnövendék vág bele a tanfolyamba, amelyre már meg is nyílt a jelentkezés az Alagút portálon. Talán már Ti is találkoztatok a tanfolyam hírével hirdetéseken is, de ha nyitott füllel utaztok a vasút környékén, akkor is hallhattok róla 😉

Mi azonban arra jutottunk, nincs jobb és hitelesebb reklámja a tanfolyamnak, mint ti magatok. Éppen ezért versenyt hirdetünk a csoportok között: amelyik csoportból a legtöbb új tanfolyamost hozzák, egy kívánságszolgálatot kap ajándékba! Kistesók, osztálytársak, alkalmas korú (4., 5. vagy 6. osztályos) távolabbi rokonok: izzítsátok a kapcsolatokat, és meséljétek el, mennyire jó vasutasnak lenni, hátha megjön nekik is a kedvük hozzá! Ti már tudjátok, hogy érdemes 🙂

A fent meghirdetett verseny természetesen semmilyen módon nem befolyásolja a tanfolyamra való jelentkezés feltételeit (forrás: Alagút portál):

  • A jelentkező az általános iskola negyedikötödik vagy hatodik osztályába, illetve ennek megfelelő gimnáziumi osztályba jár.
  • A jelentkező tanulmányi átlaga legalább 4,0. Ettől eltérést csak a készségtárgyak esetében engedélyezünk akkor, ha a nélkülük számított átlag a 4,0-et eléri.
  • A gyermekorvos egy egyszerű vizsgálat alapján a jelentkezőt alkalmasnak találja a gyermekvasutas szolgálatra. Ha a háziorvos a vizsgálattól elzárkózik, kérjük, hogy a szülő töltse ki az egészségügyi nyilatkozat minden rovatát.
  • A jelentkező szülei, iskolaigazgatója és osztályfőnöke hozzájárul, hogy jelentkezzen gyermekvasutasnak.

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .