Cikkek Klub Ti írtátok

Gasztro – Élménybeszámoló

November 3-án az idei második Gasztro klub alkalmon egy vietnámi étterembe látogattunk el és ettük tele magunkat. Az alábbiakban Olcsák Beatrix (XV.) és Dobronyi Árpád (IX.) élménybeszámolóját olvashatjátok.

„Már több alkalmon is voltam és egyszer sem bántam meg, ugyanis nagyszerű volt a társaság is. Kettő órakor összegyűlt a kis csapat az Árpád hídnál és átvillamosoztunk a Népfürdő utcához és a pár perc sétányira található Vin Vin étterem felé vettük az irányt. Egy nagyon szimpatikus kajálda volt, kedves felszolgálókkal és finom ételekkel, amik viszonylag olcsók voltak, például én egy ízletes tavaszi tekercset ettem, ami 250 forint volt és sokkal laktatóbb, mint egy mekis sajtburger. Az étel úgy nézett ki, hogy rizslapba fel volt tekerve egy darálthúsos massza, amihez csípős öntetet is adtak. A többiek kajáit is megkóstoltuk. Volt ott csirke, sushi, frissen sültek és levesek. Összességében mindenkinek nagyon tetszett, amit evett. A dolgozókkal is ejtettünk pár szót és nagyon örültek a látogatásunknak, csak ajánlani tudom ezt a helyet. A társaság fantasztikus volt, jól éreztük magunkat és kellően jól is laktunk.”

Ha te is szeretnél hasonló helyeket kipróbálni, különleges ételeket enni, hívhatod csoporttársaidat is, örömmel várunk a következő alkalmon!

 

 

 

Törölt felhasználó

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .