Cikkek Egyéb

Jön a Mikulás kupa – már hét csapat jelentkezett!

December 9-én, szombaton újra összeállnak a focizni vágyó vasutasok, újra megszólalnak a gólöröm zenék, hiszen itt a HüviLiga idei második alkalma, a Mikulás kupa! Lássuk a részleteket!

Nagy buli volt! Halloweenkor (jó, egész pontosan október 29-én) rendeztük a tanév első HüviLiga alkalmát.

MÉG NE VEDD FEL A FOCICIPŐD, HOGY NE HORDJUNK BE SOK VIZET A TORNATEREMBE!”

Ettől a mondattól volt hangos aznap reggel a Gyermekvasutas Otthon. Bizonyára sokan emlékeznek a történelem első HüviLiga alkalmára, amikor korcsolyapályává változott a HüviAréna, s elég nevetséges módon csúszkálták a játékosok végig a napot. A félelem megvolt a szervezőkben most is, hiszen október 29-e elég esős napnak indult.

Szerencsére minden aggodalmunk alaptalannak bizonyult, a HüviAréna jelesre vizsgázott. Hiába volt borzasztó idő a Halloween kupán, az Aréna nem ázott be, még csak párás se lett, így rendkívül színvonalas bajnokságot rendezhettünk benne.

Ráadásul jó nagy csata alakult ki. A végül 7 csapatosra apadt bajnokságban számtalan izgalmas rangadó, gyönyörű megmozdulások, bombagólok, parádés cselek színesítették a napot, szemet gyönyörködtető látványban lehetett része annak, aki aznap a TornatHüviAréna közelében járt.

A kupát végül a III. és VI. csoportból alakult Nincsen FC nyerte, ezúton is gratulálunk nekik.

De a party még nem ért véget, hiszen bő három hét múlva, egészen pontosan december 9-én érkezik a HÜVILIGA – MIKULÁS KUPA!

A csapatok az alábbi linken tudnak regisztrálni:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_XnUaLsrhMdGvkT33Cs1wlS4EPc6YLEqbf9X4xcKMFUlf4Q/viewform

Azonban kérünk mindenkit, hogy alapos átgondolás után adja csak le regisztrációját!

Egy csapatban ugyanis a nap folyamán egyszerre 6 főnek kell a pályán tartózkodnia (ez több mint az előző kupán), így a regisztrálási minimum is 6 fő egy együttesnél. Kérünk titeket, hogy alaposan gondoljátok ezt át, és csak olyan csapattársatokat tüntessetek fel a nevezésben, akivel előtte egyeztettetek erről, nehogy esetlegesen emberhátrányban kényszerüljön játszani csapatotok! Érdemes több fővel regisztrálni, hogy a kupán legyen lehetőségetek cserélgetésre is.

A jelentkezési határidő december 4., kedd. Ezt követően minden csapatnak saját magának kell gondoskodnia az addig kidőlő játékosok pótlásáról, a program napján mindenki csak abban a brigádban léphet pályára, amelyben előzetesen regisztrált. Sajnos ezt kénytelenek vagyunk szigorúbban venni, hiszen az előző kupákon ebből volt probléma, reméljük ti is megértitek ezt!

A Mikulás kupára 8 csapat számára volt kiadó hely. Ebből hét már elkelt, hiszen az IK GIRLS (meglepő módon ifiképzős lányokból álló csapat), a TGYBP (X. csoport) és a KONYHÁSOK (I. csoport), az FC15, a BHL (IV. és VII. csoport), az FC2 és a Nincsen FC (III. és VI. csoport) már regisztrált a kupára. Még egy csapat előtt adott a lehetőség, hogy december 9-én pályára lépjen a HüviLigán!

Hiába vizsgázott jelesre a HüviAréna, a zimankósra forduló decemberben új helyszín után kellett néznünk. Rá is találtunk a Labdakert Sportklubra (1095. Budapest Soroksári út 79-91.), s mivel rátaláltunk, gondoltuk itt rendezzük meg a Mikulás kupát. A megközelítés megkönnyítése érdekében közös találkozót szervezünk 8:15-kor a Közvágóhíd hév megállójához. Aki autóval érkezik, őt 8:30-ra várjuk a pályához, öltözőhasználatról és egyebekről későbbiekben adunk információt a nevezett csapatoknak. A program vége előreláthatólag 16:30-kor lesz szintén a Közvágóhídnál.

Várjuk szeretettel a játékosokat, ifiket, csoporttársakat, szülőket, hogy ismételten egy csodás hangulatú, felejthetetlen napot varázsoljunk a HüviLigára!

Ria-ria, HÜVILIGA!

 

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .