Cikkek Klub

Csoki múzeum a Kultúr klubbal, hangolódás a karácsonyra

Mint azt bizonyára tudjátok, idén szeptemberben a klubok terén is sok változás történt. Többek között megindult a Kultúr klub. Melynek első alkalma október 27-én volt a TimeTrap nevű szabadulószobában. Melyen a 17 résztvevő 3 csapatban 3 különböző szobát próbálhatott ki. Egy börtönöst, egy gyilkosost és egy bunkerest. Melyekből egy-egy óra állt rendelkezés a kijutásra. De erről bizonyosan olvastatok már Puha Bernadett élménybeszámolójában.

Ezúton is egy újabb remek programmal készülünk nektek december 22-én: a Szamos csokoládé múzeumba fogunk közösen ellátogatni. Ezen a napon körbejárjuk a múzeumot és a csokoládé alapanyagának számos formáját megismerhetjük és megkóstolhatjuk. Egy csokoládémester által készített csokoládét is ízesíthetünk és díszíthetünk kedvünkre, fejenként 3-4 csokit, mely akár egy tökéletes ajándék is lehet karácsonykor.

Ennek a sokszínű programnak a költsége 1000 Ft. Ezen kívül csak az édesszájú énedet és magadat kell hoznod. A találkozó december 22-én (pénteken) lesz a Kossuth Lajos téri metrókijáratnál 15:30-kor és a vége 18:00-kor lesz ugyanitt. Akárcsak az előző alkalomra, jelentkezni az otthonban tudtok a nevelőiben, illetve az online Google kérdőíven. (ezen a linken éritek el a kérdőívet: https://docs.google.com/forms/d/1wpIwty8NEbe0l50h5aumz4WhSjy24-TTPnywiuBfNh0/viewform?edit_requested=true )

Sok szeretettel várunk benneteket egy igazán remek programra a téli szünet és a karácsony előtt a Szamos csokimúzeumba. Találkozunk december 22-én a Kossuth téren 15:30-kor, addig is mindenkinek csak azt tudjuk mondani, hogy készüljön a legcsokisabb napra.

Ági-Bogi-Csilla-Dóri-Geri-Isti

Címkék

Antal Végh

Pajtás: 48. tanfolyam, VII. csoport
iFi: 58-59. tanfolyam, IX. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .